selimbaba31
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Bütçe
- 1500
1500 bandında iki üç sene götürecek kulaklık lazım
h2002p1500 bandında iki üç sene götürecek kulaklık lazım
abooo niye kızdınBen de araştırıyorum ve 3 kulaklık beğendim hepsinin ayrı sorunu var kararsız kaldım
1- Gamepower Kizaru Pro. Çok güzel bir kulaklık, kağıt üzerinde özellikleri çok iyi, ses kalitesi vs.'de iyi ama insanlar dandik olduğunu söylüyor genel olarak gamepower alma diyorlar
2-HyperX Cloud Core. Daha şimdi araştırdım biraz daha, aslında fena değil gibiydi ama güncel kullanıcı yorumları çok iç açıcı değil biraz daha araştıracağım.
3-Arctis Nova 1. Normalde baya güzel duruyor ama menteşe problemleri vs. varmış şüphelendiriyor beni. Özellikle @MamiKK hiç alınmaz diyor başka bir şey demiyor
Forumda geçen anasayfa da 3 farklı şikayet vardı o kulaklık hakkında ben kendim için de araştırdım içime sinmediabooo niye kızdın
canım benim kendim kullanıyorum o yorumlar genelde her üründe olan kötü yorumlarForumda geçen anasayfa da 3 farklı şikayet vardı o kulaklık hakkında ben kendim için de araştırdım içime sinmedi
H2002 p micanım benim kendim kullanıyorum o yorumlar genelde her üründe olan kötü yorumlar
evetH2002 p mi
Galiba onu alacağım öneriyorlar zaten
iyidir alGaliba onu alacağım öneriyorlar zaten
Mousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağımiyidir al
Taksit olmadığı için wraith ürünleri alamayacağım yoksa ordan alacaktımMousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım
mousedan anlamadığım için arada kendime kızıyorum başka konu açabilirsinMousem Asus rog gladius ııı aimpoint üst seviye sayılabilecek bişey alacağım ama bütçemi yiyor oyuzden düştüm biraz. Klavye de ajazz alacağım