Son 1 Yılın En Düşük Fiyatı
Hepsiburada satıcılı vade farksız 3 taksit !!
Hepsiburada satıcılı vade farksız 3 taksit !!
Şaka yapıyorsun değilmi kralbu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
onun yerine benzer fiyata alınacak bir 4060 bile çok daha fazla memnun edecektir.
Şaka mısın sen djskdjisjdbu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
onun yerine benzer fiyata alınacak bir 4060 bile çok daha fazla memnun edecektir.
Senin gibi fanboylari memnun ederbu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
Sen 4060 6750xt 'den iyi mi demeye çalıştın mı ben mi yanlış görüyorum?bu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
bide nokta koyuyorbu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
Aşağılamak istemiyorum ama bunu yazarken beynini bir kenara bıraktın herhaldebu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
fanboybu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.
bu açıdan bakınca mantıklı gibi yüzyılın en düşük fiyatı da olsa şu saatten sonra bu kart alınmaz.