zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,380
Yani T6 Ultradan daha kolay taktım. T6 ultrayı 2 kişi takmıştıkMontajında zorlananlar oluyor. Rahat taktın mı peki ?
Yani T6 Ultradan daha kolay taktım. T6 ultrayı 2 kişi takmıştıkMontajında zorlananlar oluyor. Rahat taktın mı peki ?
Hangi sokete taktın lga 1200 mü ? Kırılmasına şaşırdım.intel anakart ise sakın almayın takarken çok çabuk kırılıyor plastik pinleri amd için alınabilir benimkisi ziyan oldu gitti soket yeri kendisi kadar satılıyor piyasada
Yük altı değerleri nedir hocam biliyor musunuz ben de bakıyorum da 5600 işlemcim için stock olduğundan mütevellit OC yapmaya korkuyordum.Tam bu işlemciye göre aslında.
Wraith prism ile 5600x kullanmaktayım. Kasamın hava akışı iyi. 30 derece ortamda 75 civarı gördüm max. Tabi stress testinde 80 i görüyordu.Yük altı değerleri nedir hocam biliyor musunuz ben de bakıyorum da 5600 işlemcim için stock olduğundan mütevellit OC yapmaya korkuyordum.
R5 7600 e alınır mı normalde thermalright düşünüyordum o 1.5 civarı olduğu için bu uygun geldi.Wraith prism ile 5600x kullanmaktayım. Kasamın hava akışı iyi. 30 derece ortamda 75 civarı gördüm max. Tabi stress testinde 80 i görüyordu.
2.5 yıldır kullanıyorum. Temizliği eh işte macun değiştirmedim fanı da baya tozlu.
Bu x123 fan daha iyi soğutuyor. Kasanın ortamın durumuna göre 60-75 derece arasında bir sıcaklık alırsın. Çok değişken bir durum olduğu için net değer söyleyemem ama 5600 için yeterli iyi bir fan olduğunu bilmen yeterli.
İşini görür. Fazla para harcamak istemiyorsan sanırım en iyi seçenek bu fan. Soğutması da ortama kasa durumuna göre değişiyor. Bir arkadaş 75-80 arası görebiliyormuş bu işlemci ile ama nasıl ortamda ne şartlarda kullanıyor bilmiyorum.R5 7600 e alınır mı normalde thermalright düşünüyordum o 1.5 civarı olduğu için bu uygun geldi.
7500ekadar yetiyor(oyunlarda 85 altındaa tutar)5600 yeterİndirime girmiş. AM4 işlemci tarafında 5600 5600x 5700x vb am5 tarafına 7500f 7600 vb işlemciler için yeterli bir fan. Uyguna fan arayanlar için iyi bir tercih.
Kutu içeriği resimde mevcut. 155mm cpu yüksekliği mevcut. Kasanıza sığıyor mu bakın.
duo modelı daha saglıklı olur7500ekadar yetiyor(oyunlarda 85 altındaa tutar)5600 yeter