❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 474TL 🔥

intel anakart ise sakın almayın takarken çok çabuk kırılıyor plastik pinleri amd için alınabilir benimkisi ziyan oldu gitti soket yeri kendisi kadar satılıyor piyasada

intel anakart ise sakın almayın takarken çok çabuk kırılıyor plastik pinleri amd için alınabilir benimkisi ziyan oldu gitti soket yeri kendisi kadar satılıyor piyasada
Hangi sokete taktın lga 1200 mü ? Kırılmasına şaşırdım.

Yük altı değerleri nedir hocam biliyor musunuz ben de bakıyorum da 5600 işlemcim için stock olduğundan mütevellit OC yapmaya korkuyordum.
Wraith prism ile 5600x kullanmaktayım. Kasamın hava akışı iyi. 30 derece ortamda 75 civarı gördüm max. Tabi stress testinde 80 i görüyordu.
2.5 yıldır kullanıyorum. Temizliği eh işte macun değiştirmedim fanı da baya tozlu.
Bu x123 fan daha iyi soğutuyor. Kasanın ortamın durumuna göre 60-75 derece arasında bir sıcaklık alırsın. Çok değişken bir durum olduğu için net değer söyleyemem ama 5600 için yeterli iyi bir fan olduğunu bilmen yeterli.

Ekler

• 5.jpeg
    5.jpeg
    451.5 KB · Hit: 64
Wraith prism ile 5600x kullanmaktayım. Kasamın hava akışı iyi. 30 derece ortamda 75 civarı gördüm max. Tabi stress testinde 80 i görüyordu.
2.5 yıldır kullanıyorum. Temizliği eh işte macun değiştirmedim fanı da baya tozlu.
Bu x123 fan daha iyi soğutuyor. Kasanın ortamın durumuna göre 60-75 derece arasında bir sıcaklık alırsın. Çok değişken bir durum olduğu için net değer söyleyemem ama 5600 için yeterli iyi bir fan olduğunu bilmen yeterli.
R5 7600 e alınır mı normalde thermalright düşünüyordum o 1.5 civarı olduğu için bu uygun geldi.

R5 7600 e alınır mı normalde thermalright düşünüyordum o 1.5 civarı olduğu için bu uygun geldi.
İşini görür. Fazla para harcamak istemiyorsan sanırım en iyi seçenek bu fan. Soğutması da ortama kasa durumuna göre değişiyor. Bir arkadaş 75-80 arası görebiliyormuş bu işlemci ile ama nasıl ortamda ne şartlarda kullanıyor bilmiyorum.

İhtiyacınıza uygun olur.

lga1151 ve am5 uyumlu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,637
Üyeler
186,646
Son üye
NESSİ
Geri