Hocam bende de a34 var ancak yani çokta farkı olmuyor ya. Tek fark ekg fln ama onu da kullanmıyorumGeçilebilir hocam yakın zamanda arkadaşım watch fit 3 aldı bayağı memnun bende samsung telefon olmasa watch 6 yerine onu alacaktım
6 aydır fit 3 kullanıyorum. Yakın zamanda arkadaşıma da aldırdımDostlar 2 senedir aktif olarak Galaxy watch 4 40mm kullanıyorum batarya hariç genel olarak memnunum ancak kare tasarımları daha çok seviyorum. Sizce değişiklik olması için watch fit 3'e geçilir mi
EvetÖncesinde samsung galaxu watch mı kullanıyordunuz peki?
Tamamdır teşekkürlerEvet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Watch 4 44mm
Hocam bir şey soracağım. Watch 4 den watch fit geçtiğinizde şu özellik eksik veya olsa daha iyiydi dediğiniz bir şey oldu mu?Evet
Watch 4 44mm
EKG eksik diyebilirim sadece. Onun haricinde çok memnunum.Tamamdır teşekkürler
Hocam bir şey soracağım. Watch 4 den watch fit geçtiğinizde şu özellik eksik veya olsa daha iyiydi dediğiniz bir şey oldu mu?
Teşekkürler hocamEKG eksik diyebilirim sadece. Onun haricinde çok memnunum.
Zaten geçme sebebim watch 4 de ekran parlaklığınin dışarıda yetmemesi ve piliydi.
Her gün şarj etmekten bikmıştım.
Fit 3'ün pili 1 haftadan fazla gidiyor ve şarji 1 saatte doluyor.
Ekran parlaklığı ise güneş altında gayet yeterli.
Onun haricinde bunda da konuşma var.
Samsung watch'da var mı bilmiyorum ama Apple watch kullanırken özlediğim tek özellik var. O da wp den mesaj gelince sesli söylediğimi yazıya çevirmesi. İnanılmaz güzel bir ozellikti. Fit 3 de ise 10 tane hazır mesajla cevap verebiliyorsun. Klavye ile yazma yok.
Annemde var w4 40mm. Her gece şarja takiyor. Gördükçe saatimi daha çok beğeniyorum. Haftada 1 saat şarj etmek çok rahat.Teşekkürler hocam
Özellikle şarj konusunda bıkmış durumdayım cidden bende
Tamamdır çok teşekkürler hocamAnnemde var w4 40mm. Her gece şarja takiyor. Gördükçe saatimi daha çok beğeniyorum. Haftada 1 saat şarj etmek çok rahat.
Bazen saatin sanki hiç şarji bitmiyormus da sonsuz şarjı varmış gibi geliyor.
Arkadaşımda w5 Pro alacaktı. Zorla watch fit 3 aldırdım. Store den alacaksan 300tl indirim kodu var. 4199 a geliyor. Yanında 2 kordon ile geliyor. Ek kordon alırsan 99tl'ye sepete ekleyebiliyorsun.