Punch clube benzer oyun önerisi?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
Arkadaşlar kusura bakmayın buna benzer 1-2 konu açtım ama isteklerimi tam anlatamadığım için tekrar açıyorum.

Bütçe 1.19 dolar Steam

Oyunda böyle kendi yetenek ağacınız olacak, statlarınız falan olucak böyle geliştirmeye çalışacaksın. Bu bütçede veya ücretsiz buna benzer bir bildiğiniz oyun varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban
@Bünyamina
@LoserIl

Beyler sizin varmı bildiğiniz bu türden oyun

Arkadaşlar kusura bakmayın buna benzer 1-2 konu açtım ama isteklerimi tam anlatamadığım için tekrar açıyorum.

Bütçe 1.19 dolar Steam

Oyunda böyle kendi yetenek ağacınız olacak, statlarınız falan olucak böyle geliştirmeye çalışacaksın. Bu bütçede veya ücretsiz buna benzer bir bildiğiniz oyun varmı?

@MuratTheFounderOfGariban
@Bünyamina
@LoserIl

Beyler sizin varmı bildiğiniz bu türden oyun
@Gurkanpiro

Son düzenleme:
Ben de bilemedim

Piyasada o tarz çok oyun yok gibi 2. Oyunu denemedim
var diye biliyorum bir sürü oyun gördümde simlerini falan bilmiyorum kısacası level kasıp karakter geliştiriyon karakterin kendi yetenekleri oluyor falan

var diye biliyorum bir sürü oyun gördümde simlerini falan bilmiyorum kısacası level kasıp karakter geliştiriyon karakterin kendi yetenekleri oluyor falan
Bende o tarz oyun seviyorum da aklıma gelmiyor steam hesabımda 2000 oyun var hatırlamak zor

valla bulursan haber etde oynayak
Aklıma bir kaç oyun geliyor aslında dilimin ucunda hatta xncbdhdb traveller rest vb oyun orada gelisiyorsun falan dungeon falan var belki seversin

Aklıma bir kaç oyun geliyor aslında dilimin ucunda hatta xncbdhdb traveller rest vb oyun orada gelisiyorsun falan dungeon falan var belki seversin
dungeon var Aklına geelince yaz sern :)

bide pixel olmasına gerek yok

Ark var survival evolved değil ama bı ona baksana betadayken oynuyordum Amazon'un oyunu steamda var Mt2 vb oyun classlar var falan

ARK DİYE ARAT

Ark var survival evolved değil ama bı ona baksana betadayken oynuyordum Amazon'un oyunu steamda var Mt2 vb oyun classlar var falan

ARK DİYE ARAT
ark da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,932
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC