Ah tl zamanında aldiydim çok ucuza artık steamdan çok sevmez isem oyun falan almıyorum geçen 10 20 adet kadar oyun çekeyim dedim 3k oyunlqr için 3 k da vergi için alıyor pislikler direk vazgeçtim 3k oyun için 3 k da vergi ne mübarek10 dolar
Ah tl zamanında aldiydim çok ucuza artık steamdan çok sevmez isem oyun falan almıyorum geçen 10 20 adet kadar oyun çekeyim dedim 3k oyunlqr için 3 k da vergi için alıyor pislikler direk vazgeçtim 3k oyun için 3 k da vergi ne mübarek10 dolar
3kya çok daha güzel şeyler alınabilir bu yaz indirimlerinde 100dolarlım vardı hepsiyle steamden oyun aldım düşündüğümden çok daha az oyun geldi bide yaz indirimlerindeAh tl zamanında aldiydim çok ucuza artık steamdan çok sevmez isem oyun falan almıyorum geçen 10 20 adet kadar oyun çekeyim dedim 3k oyunlqr için 3 k da vergi için alıyor pislikler direk vazgeçtim 3k oyun için 3 k da vergi ne mübarek
Korkuyorum bu gidişle epic gamesin de aklını çelip oda dolara geçecek diye steamdan görüp3kya çok daha güzel şeyler alınabilir bu yaz indirimlerinde 100dolarlım vardı hepsiyle steamden oyun aldım düşündüğümden çok daha az oyun geldi bide yaz indirimlerinde
Cyberpunk + DLC çıkmıştı ya steamda tam net hatırlamıyorum indirimde olmasına rağmen 2500 falan ediyordu sepet tutarı ben 750 ye mi ne sanırım epicten hem oyunu hem dlc çekmiştim rdr2 ultimate edition hem online hem single da full DLC li olanı çektim epicten steama göre çok daha ucuza geldi çapraz platform oynanabiliyor ya o yanıda çok iyivalla ben epic gamesi sevmiyorum ne kadarda ucuz olsa steam tercih ediyorum
bi rdr2 aldım epicrten 250tlyeCyberpunk + DLC çıkmıştı ya steamda tam net hatırlamıyorum indirimde olmasına rağmen 2500 falan ediyordu sepet tutarı ben 750 ye mi ne sanırım epicten hem oyunu hem dlc çekmiştim rdr2 ultimate edition hem online hem single da full DLC li olanı çektim epicten steama göre çok daha ucuza geldi çapraz platform oynanabiliyor ya o yanıda çok iyi
Ben yan çara onu aldım ana hesaba hem single da hemde online a özel ödül verdiği için ultimate çektim 300 350 civarına gelmişti sanırım epic adamdır yav çok uygun oyunlar bencebi rdr2 aldım epicrten 250tlye
Orta çağ seversen mordhau ve chivalry 2 var süper epicte daha uygun fiyatlarıoynadım bile
ben beğenmiyorum alan alsınBen yan çara onu aldım ana hesaba hem single da hemde online a özel ödül verdiği için ultimate çektim 300 350 civarına gelmişti sanırım epic adamdır yav çok uygun oyunlar bence
chilvar2 var diğeride pek ilgimi çekmediBen yan çara onu aldım ana hesaba hem single da hemde online a özel ödül verdiği için ultimate çektim 300 350 civarına gelmişti sanırım epic adamdır yav çok uygun oyunlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orta çağ seversen mordhau ve chivalry 2 var süper epicte daha uygun fiyatları
Arkadaş ne zor işmiş oyun beğenmekBen yan çara onu aldım ana hesaba hem single da hemde online a özel ödül verdiği için ultimate çektim 300 350 civarına gelmişti sanırım epic adamdır yav çok uygun oyunlar bence
Orta çağ seversen mordhau ve chivalry 2 var süper epicte daha uygun fiyatları
Xnxbzhgzvs cidden öyle hesaba oyun alıyorum ama oynamıyorum bir çoğunu kalıyor öyleben beğenmiyorum alan alsın
chilvar2 var diğeride pek ilgimi çekmedi
Arkadaş ne zor işmiş oyun beğenmek
Aynen bende ya böyle ben soft rahatlatıcı oyun arıyorum raft gibi misal sea Of thieves vb tatlı oluyor o tarz oyunlargenelde üşeniyorum başlamaya
Şuan film ve dizi yokluğundayım fallout yada the walking dead gibi survival tarzda diziler arıyorum var mı önerin film de olurgenelde üşeniyorum başlamaya