Neler Yeni

Punch clube benzer oyun önerisi?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Ah tl zamanında aldiydim çok ucuza artık steamdan çok sevmez isem oyun falan almıyorum geçen 10 20 adet kadar oyun çekeyim dedim 3k oyunlqr için 3 k da vergi için alıyor pislikler direk vazgeçtim 3k oyun için 3 k da vergi ne mübarek

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Ah tl zamanında aldiydim çok ucuza artık steamdan çok sevmez isem oyun falan almıyorum geçen 10 20 adet kadar oyun çekeyim dedim 3k oyunlqr için 3 k da vergi için alıyor pislikler direk vazgeçtim 3k oyun için 3 k da vergi ne mübarek
3kya çok daha güzel şeyler alınabilir bu yaz indirimlerinde 100dolarlım vardı hepsiyle steamden oyun aldım düşündüğümden çok daha az oyun geldi bide yaz indirimlerinde

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
3kya çok daha güzel şeyler alınabilir bu yaz indirimlerinde 100dolarlım vardı hepsiyle steamden oyun aldım düşündüğümden çok daha az oyun geldi bide yaz indirimlerinde
Korkuyorum bu gidişle epic gamesin de aklını çelip oda dolara geçecek diye steamdan görüp

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
valla ben epic gamesi sevmiyorum ne kadarda ucuz olsa steam tercih ediyorum
Cyberpunk + DLC çıkmıştı ya steamda tam net hatırlamıyorum indirimde olmasına rağmen 2500 falan ediyordu sepet tutarı ben 750 ye mi ne sanırım epicten hem oyunu hem dlc çekmiştim rdr2 ultimate edition hem online hem single da full DLC li olanı çektim epicten steama göre çok daha ucuza geldi çapraz platform oynanabiliyor ya o yanıda çok iyi

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Cyberpunk + DLC çıkmıştı ya steamda tam net hatırlamıyorum indirimde olmasına rağmen 2500 falan ediyordu sepet tutarı ben 750 ye mi ne sanırım epicten hem oyunu hem dlc çekmiştim rdr2 ultimate edition hem online hem single da full DLC li olanı çektim epicten steama göre çok daha ucuza geldi çapraz platform oynanabiliyor ya o yanıda çok iyi
bi rdr2 aldım epicrten 250tlye

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
bi rdr2 aldım epicrten 250tlye
Ben yan çara onu aldım ana hesaba hem single da hemde online a özel ödül verdiği için ultimate çektim 300 350 civarına gelmişti sanırım epic adamdır yav çok uygun oyunlar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orta çağ seversen mordhau ve chivalry 2 var süper epicte daha uygun fiyatları

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
Ben yan çara onu aldım ana hesaba hem single da hemde online a özel ödül verdiği için ultimate çektim 300 350 civarına gelmişti sanırım epic adamdır yav çok uygun oyunlar bence
ben beğenmiyorum alan alsın

chilvar2 var diğeride pek ilgimi çekmedi

Arkadaş ne zor işmiş oyun beğenmek

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
ben beğenmiyorum alan alsın

chilvar2 var diğeride pek ilgimi çekmedi

Arkadaş ne zor işmiş oyun beğenmek
Xnxbzhgzvs cidden öyle hesaba oyun alıyorum ama oynamıyorum bir çoğunu kalıyor öyle

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
genelde üşeniyorum başlamaya
Aynen bende ya böyle ben soft rahatlatıcı oyun arıyorum raft gibi misal sea Of thieves vb tatlı oluyor o tarz oyunlar

genelde üşeniyorum başlamaya
Şuan film ve dizi yokluğundayım fallout yada the walking dead gibi survival tarzda diziler arıyorum var mı önerin film de olur

Son düzenleme:
Top Bottom