win 11 e nasıl geçilir

Reaksiyon skoru
30
direk böyle geçiliyo mu yoksa flash bellekten mi yapmak lazım
Ekran Alıntısı.PNG

Sonrasında ayarlardan sıfırlayıp temiz bir şekilde tekrar uygulamalarını yüklemeni tavsiye ederim , zorunlu değil ama uyumsuz olan sürücü yada program olmaması adına yapabilirsn

Sonrasında ayarlardan sıfırlayıp temiz bir şekilde tekrar uygulamalarını yüklemeni tavsiye ederim , zorunlu değil ama uyumsuz olan sürücü yada program olmaması adına yapabilirsn
win 11 e geçtikten sonra sıfırlıyım mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide bios ayarı yapıcam yeni aldım pcyi önce bios ayarı yapıp sonra win11 e geçip ondan sonra mı sıfırlıyım

Evet windows 11 e geçtikten sonra verilerini yedekleyip sıfırlayabilirsin ama tekrar edeyim zorunlu bir işlem değil bazı bilgisayarlar yükseltme sonrası çok sağlıklı çalışmıyor başıma gelmedi hiç ama takıntılı olduğum için sıfırlarım ben yine de

win 11 e geçtikten sonra sıfırlıyım mı

bide bios ayarı yapıcam yeni aldım pcyi önce bios ayarı yapıp sonra win11 e geçip ondan sonra mı sıfırlıyım
Hayırlı olsun sıralaman şu olabilir
1- Bios
2-Yükseltme
3-Sıfırlama (opsiyonel)

Evet windows 11 e geçtikten sonra verilerini yedekleyip sıfırlayabilirsin ama tekrar edeyim zorunlu bir işlem değil bazı bilgisayarlar yükseltme sonrası çok sağlıklı çalışmıyor başıma gelmedi hiç ama takıntılı olduğum için sıfırlarım ben yine de

1- Bios
2-Yükseltme
3-Sıfırlama (opsiyonel)
tamamdır teşekkürler

geçme

niye

1- Bios
2-Yükseltme
3-Sıfırlama (opsiyonel)
bide bu sıfırlamayı yaptıktan sonra yaptığım bıos ayarı gitmez dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler