Üst Panel 360mm Sıvı Soğutma Destekli Kasa Önerisi

zoko amıral kullanıyorum kupon ve nays odemesıyle 1700 TL'ye 3 hafta once aldım yanınada su fanlardan aldım kasa saglam uzerınde cıkmama rağmen 1cm yamulma olmadı genıs ve ferah,

zoko amıral kullanıyorum kupon ve nays odemesıyle 1700 TL'ye 3 hafta once aldım yanınada su fanlardan aldım kasa saglam uzerınde cıkmama rağmen 1cm yamulma olmadı genıs ve ferah,

https://www.sin,erji.gen.tr/deepcool-cc560-v2-700w-80-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50872?srsltid=AfmBOooH9abzDx6nO2PqIOmUOHf6sScgduJxHVBFrMcGfJQ3tIavdryi varmı bu kasaya 2li fan önerin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok soruyu bilgi edinmek için sordum sistemim var zaten

boy ve kilo kaç acaba ?

boy ve kilo kaç acaba ?
kılo 65 boyun burda bır onemı yok ama zaten kasanın tanıtım vıdeosunu yapıyor satıcının kendısı o adam bıle kasanın uzerıne cıkıyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,683
Üyeler
186,518
Son üye
ahmet kuş
Geri