Yardım Gta 5 pc hacker sorunu

Denicem çok sağolun oyundayken online bölümüne geldiğimde başka sunucuya atan tuş var ona basmıştım başka sunucuya girip hine evime baktığımda hala evde kafesler vardı. Bide sizin dediğüniz işlemi yaptığımda gta 5 deki ilerlemem yok olmicak dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

👍
Hayır sadece başka sunucuya geçeceksiniz bu şekilde arkadaşınız ile görevler vs de yapabilirsiniz o sizin dediğiniz şekilde değil bu. Ben bu şekilde oynuyorum oyunu arkadaşlarımla.

Dostlar tam sizin dediklerinizi yapacaktım düzelmiş bana yardım ettiğiniz için saolun

Ekler

• IMG_20200720_175558.jpg
    IMG_20200720_175558.jpg
    2.8 MB · Hit: 45
kendini sunucudan atabilirsin.
işlem şu şekilde
Görev Yöneticisi>Performans>Bellek>Kaynak görüntüleyicisini aç>Bellek>GTAV'in işlemini durdur de 10 saniye bekle sonra işlemi devam ettir. sunucuda tek sen kalacaksın yani yeni bir suınucu acılmış olacak
Kanka çok saol işlemi sonlandır dedim de ortadan kayboldu gta.exe sonlandırdım bulamıyorum şu an ne yapmam lazım işlemi sonlandırdım bulamıyorum yeniden işlemi başlatmak için

Kanka çok saol işlemi sonlandır dedim de ortadan kayboldu gta.exe sonlandırdım bulamıyorum şu an ne yapmam lazım işlemi sonlandırdım bulamıyorum yeniden işlemi başlatmak için
Dostum kaynak dosya kısmından durdurman gerekiyordu oyunu tekrar açmaya çalış

Dostum kaynak dosya kısmından durdurman gerekiyordu oyunu tekrar açmaya çalış
Oyun açılıyor bu konuyu hallettim kafes sorununu fakat hiçkimsede olmayan sadece vende olan bir sorun daha var oyun açılıyır güzel online mode hikaye mod farketmez giriyorum oyun açıldığı anda siyah ekran giriyor esc ye bastığımda oyundan ses geliyor sonra yön tuşu olarak ➡ tuşuna bastığımda ekran geliyor yani esc te bastığımızda harita oyun grafikleri gallery gibi yerler gözükmeye başlıyor o tuşa bastığımda fakat esc ye tekrar basıp oyun ekranına döndüğüm anda oyun ekranını gösterip ekran kararıyor. Oyunu epic gamesden indirdim. Oyunu epic gamesden 2 defa doğrulatmama rağmen oyuna girdiğimde hala anlattığım gibi diyah ekran gelmeye devam ediyor ne yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim

Oyun açılıyor bu konuyu hallettim kafes sorununu fakat hiçkimsede olmayan sadece vende olan bir sorun daha var oyun açılıyır güzel online mode hikaye mod farketmez giriyorum oyun açıldığı anda siyah ekran giriyor esc ye bastığımda oyundan ses geliyor sonra yön tuşu olarak ➡ tuşuna bastığımda ekran geliyor yani esc te bastığımızda harita oyun grafikleri gallery gibi yerler gözükmeye başlıyor o tuşa bastığımda fakat esc ye tekrar basıp oyun ekranına döndüğüm anda oyun ekranını gösterip ekran kararıyor. Oyunu epic gamesden indirdim. Oyunu epic gamesden 2 defa doğrulatmama rağmen oyuna girdiğimde hala anlattığım gibi diyah ekran gelmeye devam ediyor ne yapmam lazım bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.
İlk defa gördüğüm bir sorun, yabancı forumlara da bir göz atmani tavsiye ederim. Daha çok bilgi edinirsin veya böyle kritik konulara technopata yazmanı tavsiye ederim.

Fr
İlk defa gördüğüm bir sorun, yabancı forumlara da bir göz atmani tavsiye ederim. Daha çok bilgi edinirsin veya böyle kritik konulara technopata yazmanı tavsiye ederim.
Saol yardımın için yazacam bütğn yorumlara nerden yardım alırsam kardır. Hikaye modunu yeniden başlattım belki düzelir diye baya ilerlememe rağmen sonra bi düzeldi dedim haritada ilerleyebiliyorum siyah ekrab gelmiyor esc ye bastım sonra fare gözüktü haritayı yaklaştırmak için haritaya bastığım anda siyah ekran geldi. Hine aynı sorun olmaya başladı yani ben mi dosya sildim anlamadım dediğini yapacağım

Fr

Saol yardımın için yazacam bütğn yorumlara nerden yardım alırsam kardır. Hikaye modunu yeniden başlattım belki düzelir diye baya ilerlememe rağmen sonra bi düzeldi dedim haritada ilerleyebiliyorum siyah ekrab gelmiyor esc ye bastım sonra fare gözüktü haritayı yaklaştırmak için haritaya bastığım anda siyah ekran geldi. Hine aynı sorun olmaya başladı yani ben mi dosya sildim anlamadım dediğini yapacağım
Kafes sorunu düzeldi mi ?

Evet düzeldi sizin tavsiyeleri yapacaktım 1 gün oyuna girmedim oyuna girip eve baktığımda evde kafes kalmamıştı.
Adam sunucudan ayrıldığı için düzelmiştir, adam çıkmasa bile siz bu şekilde benim yöntemi yaparak kurtulabilirdiniz.

Adam sunucudan ayrıldığı için düzelmiştir, adam çıkmasa bile siz bu şekilde benim yöntemi yaparak kurtulabilirdiniz.
İyi tavsiye kafesleri nasıl koyuyorlarsa artık heist girdiğimizde bile kafesler sokaklarda bile var bu tavsiyeyi bu sorunu yaşayan kişilere anlatırım

Geri