Cooler Master Gemin II

BeratColak5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
Ryzen 3 3300x işlemci almayı düşünüyorum stock fan kullanıp kullanmama arasında kaldım sizce stock fan yeteri miktarda soğutma sağlar mı?
Eğer stock fan yeteri düzeyde soğutma sağlamaz derseniz diye Cooler Master Gemin II işlemci fanını düşündüm sizce iyi bir soğutma sağlar mı yoksa 200 TL bandında önerebileceğiniz bir CPU fanı var mı?
(Render işlemleri yapıyorum bu yüzden sorun olur diye düşünüdüm stock fanı)

T6 Ultra alabilirsin stok fan oyun anlamında sorun çıkartmaz ama render konusunda bilemiyorum.

Dostum o soğutucu ne kadar eski sen biliyor musun? AM4 desteği yok ki? Olsa bile iyi soğutma performansı göstereceğini düşünmüyorum. Onun yerine T6 Ultra öneririm, en azından bundan çok daha yeni bir soğutucu :D. Fiyatına göre de çok iyi.

Sadece oyun oynuyorsan stok fan yeterli. Yine de alacağım diyorsanız T6 Ultra öneririm.

Ryzen 3 3300x işlemci almayı düşünüyorum stock fan kullanıp kullanmama arasında kaldım sizce stock fan yeteri miktarda soğutma sağlar mı?
Eğer stock fan yeteri düzeyde soğutma sağlamaz derseniz diye Cooler Master Gemin II işlemci fanını düşündüm sizce iyi bir soğutma sağlar mı yoksa 200 TL bandında önerebileceğiniz bir CPU fanı var mı?
Yalnız MSI B-450M anakart düşünüyorum uyumluluk sorunu yapar mı fanlar yoksa her fanı takabiliir miyim?

AM2 destekliyor işlemcinize zaten uymuyor ve soğutacağını sanmıyorum eski bir ürün.

Dostum o soğutucu ne kadar eski sen biliyor musun? AM4 desteği yok ki? Olsa bile iyi soğutma performansı göstereceğini düşünmüyorum. Onun yerine T6 Ultra öneririm, en azından bundan çok daha yeni bir soğutucu :D. Fiyatına göre de çok iyi.
PC toplama işinde yeniyim o yüzden sormak istedimmteşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,600
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri