Temu'dan bu indirimde klavye alınır mı?

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Şu an klavyem yok Temu'da dolaşırken %30 indirim verdi. Bende SSD'e gözüken klavyeyi seçtim bence güzel fiyata geldi.
Benim içime sinen bir klavye değil, hangi switch bilmiyorum inceleyip bakmadım. Sizce alınmalı mı? Ne düşünüyorsunuz?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    81.7 KB · Hit: 284
Şu an klavyem yok Temu'da dolaşırken %30 indirim verdi. Bende SSD'e gözüken klavyeyi seçtim bence güzel fiyata geldi.
Benim içime sinen bir klavye değil, hangi switch bilmiyorum inceleyip bakmadım. Sizce alınmalı mı? Ne düşünüyorsunuz?
marka çok bilinen bir marka değil mousesini kullanıyorum memnunum(herhalde doğru yazdım)

sesi:

ajazz ı aliexpress amazon vs.deki indirimlerle birçok kişi aldı.malları iyi galiba.ama bazı ürünlerde çift tıklama olubiliyormuş.yine de pek aklını karıştırmak gibi olmasın

marka çok bilinen bir marka değil mousesini kullanıyorum memnunum(herhalde doğru yazdım)

sesi:
Markayı sen bilmiyorsun klavyede ajazz gayet bilindik bi marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ajazz ı aliexpress amazon vs.deki indirimlerle birçok kişi aldı.malları iyi galiba.ama bazı ürünlerde çift tıklama olubiliyormuş.yine de pek aklını karıştırmak gibi olmasın
Klavyede çift tıklama olmaz alıp yere vurmadığın sürece

kullanıyorum ama bundakı keycapsler falan farklı aynısımı bılemedım
9ay oldu tamı tamına memnunum

Ajazzı bende merak ediyorum fakat markayı bu klavye ile tanımak istemiyorum

ajazz güzel marka ak992 tr fiyatının yarı fiyatına bunun dışında TR ak680 var aralarında ki farkı bilmiyorum ama bence alınabilir ak820 max ın kampanyası bitmeseydi onu almanızı tavsiye ederdim

Ak992 gayet iyi klavye tr de 2700 gibi fiyatla satılıyor ortalama Max 2990 gördüm ak820 pro bulsan daha tatlı olur flying fish switch yada gift switch oda tr de 2789 ila 3299 arası satılıyor tr de hepsi güzel klavyelerin ama tkl seversen ak820 pro numpad dersen ak992

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,838
Üyeler
186,385
Son üye
rales
Geri