SpaceParadox010
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Attığım sistemde ram 16 ssd 1 tb kasayı xpg işlemciyide 5600x yaparak satın alırsan senin için daha iyi olur fiyatda özelleştirmelerden sonra 24.220,93 ₺ oluyor.işlemci ekran kartına göre düşük Drop sorunu alacaksın.
%24 oranında drop yaşarsın..
hocam dediğiniz gibi yaparak atabilir misiniz ?Arkadaşın dediği doğru attığım sistemde ram 16 ssd 1 tb kasayı xpg işlemciyide 5600x yaparak satın alırsan senin için dasha iyi olur fiyatda özelleştirmelerden sonra 24.220,93 ₺ oluyor.
yok ondada drop yaşar fark etmez Drop yaşamak istemiyorsaArkadaşın dediği doğru attığım sistemde ram 16 ssd 1 tb kasayı xpg işlemciyide 5600x yaparak satın alırsan senin için dasha iyi olur fiyatda özelleştirmelerden sonra 24.220,93 ₺ oluyor.
hocam dediğiniz gibi yaparak atabilir misiniz ?
hocam lol valorant gibi oyunlarda ne kadar fps alırım tahmininizce bir kere para vericem iyi bir şeye para vermek istiyorum
Yine de drop minimuma düşer hocam bu fiyat bandında işlemci yükseltmek zor.yok ondada drop yaşar fark etmez Drop yaşamak istemiyorsa
Ryzen 5 5600
GTX 1660 Super
Gerisi Standart parçalar kullanırsa %1 drop yaşar..
Evet haklısınız ama bu biraz şey gibi oldu hacı murat arabaya ferrai motoru bağlamak ve yola çıkmak gibi..Yine de drop minimuma düşer hocam bu fiyat bandında işlemci yükseltmek zor.
Hocam valorant yüksek ayarlar 1080p'de 300-400 fps alırsınızhocam lol valorant gibi oyunlarda ne kadar fps alırım tahmininizce bir kere para vericem iyi bir şeye para vermek istiyorum
darboğaz drop gibi durumlar olmaz de mi hocam eminsinizHocam valorant yüksek ayarlar 1080p'de 400-500 fps alırsınız
Hocam sırf darboğaz için 1660süper gibi artık eski kalan bir ekran kartı almak mantıklı olmaz bence. Şimdilik böyle idare edip ilerleyen zamanlarda işlemci yükseltir.Bu 1660 super Ekran Kartını Kullanırsan Yaşayacağın DROP Bu Olur..
Daha Yüksek Bir Ekran Kartı Düşünme Tavsiyemdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet haklısınız ama bu biraz şey gibi oldu hacı murat arabaya ferrai motoru bağlamak ve yola çıkmak gibi..
Böyle yola çıkarsa bir anlamı kalmaz oyunlarda isyan eder makine beni sal der.
Hocam drop olmaz ama %10 civarında darboğaz olur.darboğaz drop gibi durumlar olmaz de mi hocam eminsiniz