Öneri k617 fizz se transparent keycaps önerisi

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
595
Bütçe
300
Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki gaote switchi kullanmaktayım klavyemde K617 Fizz SE transparent.
1: Tüm %60 klavyelerin stabilizerleri standart mıdır?
2: Bu keycapsler gaote uyumlu mudur?

Klavyeme uygun keycaps önerilerinize açığım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-20 122107.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-20 122107.png
    1.1 MB · Hit: 61
Keycaps bu keycapsi satın almak istiyorum fakat resimdeki gaote switchi kullanmaktayım klavyemde K617 Fizz SE transparent.
1: Tüm %60 klavyelerin stabilizerleri standart mıdır?
2: Bu keycapsler gaote uyumlu mudur?

Klavyeme uygun keycaps önerilerinize açığım.
Hocam klavye nasıl güzel mi switchleri değiştiriliyor mu ? Hotswaple mı ?

Hocam klavye nasıl güzel mi switchleri değiştiriliyor mu ? Hotswaple mı ?
Konuyla alakasız fakat yinede cevap vereyim evet hotswaple gayet güzel kendi switchi saydam kristal switch olarak geçiyor yani fiyatına göre güzel

Konuyla alakasız fakat yinede cevap vereyim evet hotswaple gayet güzel kendi switchi saydam kristal switch olarak geçiyor yani fiyatına göre güzel
İncehesap ve bir çok yerde gördüğüm model dimi hocam bu sanırım tek zaten beyaz ve siyahı mevcut sanırım renk olarak nasıl hissiyat peki hocam ? Birde bende aynı şekilde keycaps bakıyorum sizin gibi umarım buluruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam palo dayı diye bir arkadaş var forumda nickini tam bulamadım o arkadaş keycaps konusunda bilgiliydi bulursam soracağım ona

İncehesap ve bir çok yerde gördüğüm model dimi hocam bu sanırım tek zaten beyaz ve siyahı mevcut sanırım renk olarak nasıl hissiyat peki hocam ? Birde bende aynı şekilde keycaps bakıyorum sizin gibi umarım buluruz

Hocam palo dayı diye bir arkadaş var forumda nickini tam bulamadım o arkadaş keycaps konusunda bilgiliydi bulursam soracağım ona
banada gerı donus yaparsan sevinirim soruna gelicek olursak switch aşırı sessiz ve yumuşak red switch hissiyatı vermekte.

artı olarak siyah rengini ben bulamadım yurtiçinde.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-22 204151.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-22 204151.png
    155.8 KB · Hit: 40
sizin attığınız linkteki düz olanı hocam ve kronik yay sesi sorunuyla çift basma sorunu var benim dediğim budur:
Snerji mı satıyor sadece baba siyah lazım evde klavye siyah sırıtmasın diye napcam bilmiyorum siyahı yok mu sizde kinin 🥲🥲

Snerji mı satıyor sadece baba siyah lazım evde klavye siyah sırıtmasın diye napcam bilmiyorum siyahı yok mu sizde kinin 🥲🥲
dediğim gibi aradım fakat türkiyede bulamadım o yüzden keycaps bakıyorum şuan :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,257
Üyeler
189,817
Son üye
aEmir__
Geri