- Reaksiyon skoru
- 84
Twitter'da tam çekmiyor, benim internetimden kaynaklı sanırım.bu olayların üzerine telegram gibi yerlerde görüntülerin paylaşılmaması için birçok yere engel geldi.
Twitter'da tam çekmiyor, benim internetimden kaynaklı sanırım.bu olayların üzerine telegram gibi yerlerde görüntülerin paylaşılmaması için birçok yere engel geldi.
Anlamadığın için zaten normal karşılıyorsun vatan satılıyor haberin yok gülücük falan atıyorsun her şeyden bir haber. Belki yaşın küçüktür bir şey demiyorum oyun oynayacağınız yaşta böyle şeyler düşünmek zorundasınız o da sizin suçunuz değilasıl ben bunu konuyla alakasını anlamadım![]()
vpn ile denermisin ben vpn kullanmama rağmen şuanda telegram dışında biyere giremiyorumTwitter'da tam çekmiyor, benim internetimden kaynaklı sanırım.
O da kapalı hepsi kapalı şu anTwitter'da tam çekmiyor, benim internetimden kaynaklı sanırım.
Hocam bu günümüzde normalleşmiş başımızdakiler bir şey yapmıyorsa biz ne yapabiliriz? insanlar sokakta gezmeye bile korkar olduAnlamadığın için zaten normal karşılıyorsun vatan satılıyor haberin yok gülücük falan atıyorsun her şeyden bir haber. Belki yaşın küçüktür bir şey demiyorum oyun oynayacağınız yaşta böyle şeyler düşünmek zorundasınız o da sizin suçunuz değil
Bende vpn indirdim ama çalışmıyor çalışan öneriniz var mıvpn ile denermisin ben vpn kullanmama rağmen şuanda telegram dışında biyere giremiyorum
Maalesef çalışmıyor bende![]()
1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.
Install the free app that makes your phone’s Internet more fast, private, and reliable.one.one.one.one
Güzel söylüyorsunuz da, ne yazık ki yaşı “küçük” olmayanların da halini görüyoruz senelerdir…Anlamadığın için zaten normal karşılıyorsun vatan satılıyor haberin yok gülücük falan atıyorsun her şeyden bir haber. Belki yaşın küçüktür bir şey demiyorum oyun oynayacağınız yaşta böyle şeyler düşünmek zorundasınız o da sizin suçunuz değil
Aradığım cevap buydu.Güzel söylüyorsunuz da, ne yazık ki yaşı “küçük” olmayanların da halini görüyoruz senelerdir…
Zaten onlara kızıyorum yaşı küçük olduğu için onun suçu değil diye belirttimGüzel söylüyorsunuz da, ne yazık ki yaşı “küçük” olmayanların da halini görüyoruz senelerdir…
Kaynağı ne bununsiber saldırı olmuş kısıtlama falan değil
Zaten onlara kızıyorum yaşı küçük olduğu için onun suçu değil diye belirttim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaynağı ne bunun