🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

Herkes olumlu yorum yapmış ama iyi midir iyi olan özelliği nedir biri detaylıca bilgilendirmeyi keşke yapsa indirim var diye aldıktan sonra elimizde kalmasın

4-5 bin civarına kaliteli kablosuz kulaklık arıyorum beyler bulan olursa indirimli beni etiketleyin lütfen

Q20i ile bu Q21i fiziksel ve teknik olarak ayni urun sadece isim farkli diyorlar dogruluk payi nedir hatta q21i ile q20i ile kiyaslayip farki olmadigini soyleyenler var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod yok hepsipay cashback leri vardi onlari kullandim
Enes özen kulaklık konusunda TR deki en kapsamlı kıyaslamaları yapan kişi bence. Şu zamana kadar bu adamı izleyerek aldığım hiç bir şeyde beklemediğim bir şey çıkmadı.

PS5 le kullanamıyoruz galiba. Hem pc hem ps5 için bayadır araştırıyorum bir türlü karar veremedim. En son ss arctis nova 7 2.el düşündüm

PS5 le kullanamıyoruz galiba. Hem pc hem ps5 için bayadır araştırıyorum bir türlü karar veremedim. En son ss arctis nova 7 2.el düşündüm
Hocam ps5 sadece kendi sony kuaklığına bağlanıyor diye biliyorum. Bende bağlayamadım çünkü. Çözüm olarak kulaklığı TV ye bağlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,920
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri