🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

oglum için aldım teşekurler

Bir adet satın aldım, hali hazırda kablosuz kulak içi kulaklığım var bu model konfor açısından iyi midir? Sporda ve gün içinde kafa ağrıtıyor mu, rahatsızlık verir mi? Bir de sağlamlık ve esneklik açısından nasıl? Boyunda rahat duruyor mu?

3 yıl önce Q10 almıştım hala kullanıyorum bunuda aldım bakalım ne kadar fark var

03.2020 tarihinden beri Life Q10 modelini kullanıyorum. ses kalitesi ve basslar açısından gerçekten çok tatmin eden bir modeldi. seneden seneye deforme olan pedlerini değiştirerek kullanmaya devam ettim. hala da sorunsuz çalışıyor. Bu modeli bu fiyata göründe güzel bir upgrade olacağını düşünerek kaçırmak istemedim. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Kasım indirimlerini göremeden paraları bitircez bu gidişle :)

03.2020 tarihinden beri Life Q10 modelini kullanıyorum. ses kalitesi ve basslar açısından gerçekten çok tatmin eden bir modeldi. seneden seneye deforme olan pedlerini değiştirerek kullanmaya devam ettim. hala da sorunsuz çalışıyor. Bu modeli bu fiyata göründe güzel bir upgrade olacağını düşünerek kaçırmak istemedim. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Kasım indirimlerini göremeden paraları bitircez bu gidişle :)
Sağlıkla kullanın hocam

1500 den alacaktım dün şansa bugün düşmüş direk çektim çok iyi fiyat

bende aldım pc de kullanacağım. Oyunlarda ses kasmaktan ziyade normal ses verse yeter

Geri