sepette100 kuponuydu, ama her hesaba vermiyor herhalde hocamKupon nedir
sepette100 kuponuydu, ama her hesaba vermiyor herhalde hocamKupon nedir
hepsiburada premium al 1tl hem kargo bedava hemde bedava kahve de varAlıcam ama 1200 liralık kulaklığa utanmadan 60 tl kargo ücreti ekliyorlar hani 300 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdi.
Teşekkürler, premiumu unutmuştum ben, müşteri hizmetleriyle konuştum ve garip bir şekilde kulaklık ile telefonlarda alt sınır yokmuş, her türlü kargo ücreti ödüyormuşsun ama 70 liralık kahveyi premiumla almış oldukhepsiburada premium al 1tl hem kargo bedava hemde bedava kahve de var
Hocam kablolu kullanma şansınız yok mu ? 20 ile 21 aynı sadece ismi değiştirmişler diyorlar o yüzden onda da kablo vardır galiba ve gürültü engellemesi nasıl sizceBende Q20 var bluetooth ile film muzikte yok ama oyunlarda gecikme var nasil cozerim bilgisayarda bluetooth 5.2 var
Kablo ile kullandiktan sonra elimde beats studio 2 var onu kullanirim o bambaska birsey ama iste kabloyla oyunda rahat edemiyorum.Teşekkürler, premiumu unutmuştum ben, müşteri hizmetleriyle konuştum ve garip bir şekilde kulaklık ile telefonlarda alt sınır yokmuş, her türlü kargo ücreti ödüyormuşsun ama 70 liralık kahveyi premiumla almış olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kablolu kullanma şansınız yok mu ? 20 ile 21 aynı sadece ismi değiştirmişler diyorlar o yüzden onda da kablo vardır galiba ve gürültü engellemesi nasıl sizce
Ankerde ANC NC olarak geciyor NC aktifken ortam seslerini kesiyor@omuraycil gürültü engellemeden kastettiği telefonla konuşurken karşı tarafa uğultu gitmesi değilde bizim için dışardaki sesleri kesme değil mi ? yanlış değilsem anti noice değilde sadece nc gördüm ben
değermi alınır mı kullanım amacı sadece müzik mi yoksa dışarıda evde fark etmeksizin gürültülü bir ortamda çalışırken vesaire gürültüyü engelleyip karşıya görüşme yaparken sesi net iletir mi ? Müzik dinlerken nasıl jbl kadar haz verir mi basslar vesaire
Q20 icin soyluyorum gurultu engellemesi guzel muzikte klsmanina gore gayet basarili bass up var ama bass seven biri olarak hic ihtiyac duymadim duzgun eq ile keyifli kulaklikdeğermi alınır mı kullanım amacı sadece müzik mi yoksa dışarıda evde fark etmeksizin gürültülü bir ortamda çalışırken vesaire gürültüyü engelleyip karşıya görüşme yaparken sesi net iletir mi ? Müzik dinlerken nasıl jbl kadar haz verir mi basslar vesaire
Anladım alsam mı acaba 211 tl ye alabiliyorum bunu dncndhbd bedavanin bedavası resmenQ20 icin soyluyorum gurultu engellemesi guzel muzikte klsmanina gore gayet basarili bass up var ama bass seven biri olarak hic ihtiyac duymadim duzgun eq ile keyifli kulaklik