Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

klavalier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hasan Sertaç Yiğitoğlu
Kulaküstü kulaklıklara karşı ön yargım var, çıkartırken kulağım sanki alev almış gibi hissediyorum. Kulaklık bu ön yargıyı kırabilir mi? 1 aydır takip ediyorum fiyatı çok iyi geldi.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Alıcam ama 1200 liralık kulaklığa utanmadan 60 tl kargo ücreti ekliyorlar 😡 hani 300 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsizdi.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Bende Q20 var bluetooth ile film muzikte yok ama oyunlarda gecikme var nasil cozerim bilgisayarda bluetooth 5.2 var

aLoNeDarK33

80+ Bronze
hepsiburada premium al 1tl hem kargo bedava hemde bedava kahve de var
Teşekkürler, premiumu unutmuştum ben, müşteri hizmetleriyle konuştum ve garip bir şekilde kulaklık ile telefonlarda alt sınır yokmuş, her türlü kargo ücreti ödüyormuşsun ama 70 liralık kahveyi premiumla almış olduk 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Q20 var bluetooth ile film muzikte yok ama oyunlarda gecikme var nasil cozerim bilgisayarda bluetooth 5.2 var
Hocam kablolu kullanma şansınız yok mu ? 20 ile 21 aynı sadece ismi değiştirmişler diyorlar o yüzden onda da kablo vardır galiba ve gürültü engellemesi nasıl sizce

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
Teşekkürler, premiumu unutmuştum ben, müşteri hizmetleriyle konuştum ve garip bir şekilde kulaklık ile telefonlarda alt sınır yokmuş, her türlü kargo ücreti ödüyormuşsun ama 70 liralık kahveyi premiumla almış olduk 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kablolu kullanma şansınız yok mu ? 20 ile 21 aynı sadece ismi değiştirmişler diyorlar o yüzden onda da kablo vardır galiba ve gürültü engellemesi nasıl sizce
Kablo ile kullandiktan sonra elimde beats studio 2 var onu kullanirim o bambaska birsey ama iste kabloyla oyunda rahat edemiyorum.
Q20de guzel ama bu q21i nc yide aldim fark gormezsen iade ederim.
Q20 nin anc si fena degil bazen kafa dinlemek icin bile takiyorum
Ve gecikme olayida sadece oyunda oluyor latency test te gecikme yok filmlerde yok sadece oyunda

aLoNeDarK33

80+ Bronze
@omuraycil gürültü engellemeden kastettiği telefonla konuşurken karşı tarafa uğultu gitmesi değilde bizim için dışardaki sesleri kesme değil mi ? yanlış değilsem anti noice değilde sadece nc gördüm ben

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
@omuraycil gürültü engellemeden kastettiği telefonla konuşurken karşı tarafa uğultu gitmesi değilde bizim için dışardaki sesleri kesme değil mi ? yanlış değilsem anti noice değilde sadece nc gördüm ben
Ankerde ANC NC olarak geciyor NC aktifken ortam seslerini kesiyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Ömür AYCIL
değermi alınır mı kullanım amacı sadece müzik mi yoksa dışarıda evde fark etmeksizin gürültülü bir ortamda çalışırken vesaire gürültüyü engelleyip karşıya görüşme yaparken sesi net iletir mi ? Müzik dinlerken nasıl jbl kadar haz verir mi basslar vesaire
Q20 icin soyluyorum gurultu engellemesi guzel muzikte klsmanina gore gayet basarili bass up var ama bass seven biri olarak hic ihtiyac duymadim duzgun eq ile keyifli kulaklik

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Q20 icin soyluyorum gurultu engellemesi guzel muzikte klsmanina gore gayet basarili bass up var ama bass seven biri olarak hic ihtiyac duymadim duzgun eq ile keyifli kulaklik
Anladım alsam mı acaba 211 tl ye alabiliyorum bunu dncndhbd bedavanin bedavası resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,186
Üyeler
164,971
Son üye
TheMelik
Top Bottom