kabloyla kullandığım içinmiş sanırım telefondan kullanınca yandaki tuşlarla kısılıp arttırıldı sesi ama kabloyla bağlanınca olmamasını anlayamadımTelefondan veya yandakş tuşlardan
Vay anasını ya perşembe günü aldım daha ürün kargoda uzakta oturma zararları mı oldu budün sipariş verdim saat 10 da elimdeydi bekledigimden kat ve kat üstün çıktı basslar harika ne diyeyim harbiden bu fiyata imkansız bundan iyisi yok.Anker kalitesi
Gayet başarılı. Bugün elime ulaştı kullanıyorum şuan eksikliğini gördüğümü söyleyemem. Hafif bir kulaklık, gayet rahat, kulağıma tam oturuyor, bass performansı ve ses seviyesi de yeterli seviyelerde. Gürültü azaltma konusunda etrafımdaki kimseyi duyamıyorum. O da yeterli seviyede bu fiyata kaçmaz bence.Gürültü engellemesi nasıl acaba
Yoğun baslıysa beni çok yoruyor ama ekolayzır ayarından değiştirilebiliyormuş, siparişim gelmiş ama hepsijetin şubesi olmadığından alamadım mecburen pazartesiyi bekliycezdün sipariş verdim saat 10 da elimdeydi bekledigimden kat ve kat üstün çıktı basslar harika ne diyeyim harbiden bu fiyata imkansız bundan iyisi yok.Anker kalitesi
Ben aldım, bu sabah elime ulaştı, çok beğendim
Müzik dinlerken gürültü engellemesi nasıl ve telefonda konuşma şansınız var mı ? Yanlış değilsem hem gürültüleri engelliyordu hemde konuşurken mikrofondaki sesi de temizliyordu değil mi ?Ben de aldım, baya iyi bu fiyata kaçırmayın.
Telefonda denemedim, film seyrettim çok keyifliydi, ben de jblde var o bunaltıyodu, bunda hiç rahatsız olmadım, seslerde çok iyiydi, dışarı sesi almadımMüzik dinlerken gürültü engellemesi nasıl ve telefonda konuşma şansınız var mı ? Yanlış değilsem hem gürültüleri engelliyordu hemde konuşurken mikrofondaki sesi de temizliyordu değil mi ?