🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

549 tl ye Qcy H2 Pro mu yoksa 1111 tl ye bu mu ? çok fark var mı aralarında bilen cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Bir türlü premium yapamadım İşleminiz onaylanmadı. (ref001) hatası alıp durdum illa 60 lira kargo parası sokacaklar herneyse puan ve kuponla 1105 tl ye geldi o da iyidir

Dün elime ulaştı hem sporda hem de müzik dinlerken deneme şansım oldu. Kulaklık gerçekten çok güzel, bu fiyata daha iyisi var mıdır bilmiyorum.

dün sipariş verdim saat 10 da elimdeydi bekledigimden kat ve kat üstün çıktı basslar harika ne diyeyim harbiden bu fiyata imkansız bundan iyisi yok.Anker kalitesi
Vay anasını ya perşembe günü aldım daha ürün kargoda uzakta oturma zararları mı oldu bu 😂😂😂

Gürültü engellemesi nasıl acaba
Gayet başarılı. Bugün elime ulaştı kullanıyorum şuan eksikliğini gördüğümü söyleyemem. Hafif bir kulaklık, gayet rahat, kulağıma tam oturuyor, bass performansı ve ses seviyesi de yeterli seviyelerde. Gürültü azaltma konusunda etrafımdaki kimseyi duyamıyorum. O da yeterli seviyede bu fiyata kaçmaz bence.

dün sipariş verdim saat 10 da elimdeydi bekledigimden kat ve kat üstün çıktı basslar harika ne diyeyim harbiden bu fiyata imkansız bundan iyisi yok.Anker kalitesi
Yoğun baslıysa beni çok yoruyor ama ekolayzır ayarından değiştirilebiliyormuş, siparişim gelmiş ama hepsijetin şubesi olmadığından alamadım 🙁 mecburen pazartesiyi bekliycez

Müzik dinlerken gürültü engellemesi nasıl ve telefonda konuşma şansınız var mı ? Yanlış değilsem hem gürültüleri engelliyordu hemde konuşurken mikrofondaki sesi de temizliyordu değil mi ?
Telefonda denemedim, film seyrettim çok keyifliydi, ben de jblde var o bunaltıyodu, bunda hiç rahatsız olmadım, seslerde çok iyiydi, dışarı sesi almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,928
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri