Neler Yeni

🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Gayet başarılı. Bugün elime ulaştı kullanıyorum şuan eksikliğini gördüğümü söyleyemem. Hafif bir kulaklık, gayet rahat, kulağıma tam oturuyor, bass performansı ve ses seviyesi de yeterli seviyelerde. Gürültü azaltma konusunda etrafımdaki kimseyi duyamıyorum. O da yeterli seviyede bu fiyata kaçmaz bence.
Hocam bende Buds FE var geçmeye değer mi acaba, Buds FE deki gürültü engelleme gürültüyü azaltıyor ama insanları duyabiliyorum hala, mesela bu sizdeki kulaklık yanınızda yemek yiyen birinin sesini engelleyebiliyor mu, Bu arada gürültü azaltma için dedikleriniz gürültü engelleme + müzik açıkken mi geçerli yoksa sadece gürültü engelleme açıkken mi

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Arda Yıldırım
Hocam bende Buds FE var geçmeye değer mi acaba, Buds FE deki gürültü engelleme gürültüyü azaltıyor ama insanları duyabiliyorum hala, mesela bu sizdeki kulaklık yanınızda yemek yiyen birinin sesini engelleyebiliyor mu, Bu arada gürültü azaltma için dedikleriniz gürültü engelleme + müzik açıkken mi geçerli yoksa sadece gürültü engelleme açıkken mi
Gürültü engelleme açıkken de sesi tamamen kesiyor diyemem ama yeterince engelliyor bence. Müzik açık olmadığında etrafındaki sesleri duyarsın muhtemelen. Buds FE'yi denemediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama fiyatına göre gerçekten güzel bir kulaklık.

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Kerem

rdk.samet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
süper fiyattan çektik.geçen sene Media Marktan bu fiyata q10i aldım kardeşime
bu fiyata çok iyi teşekkürler.

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Yalçın
Satacağını pek düşünmüyorum :) anker firması fiyatına göre gerçekten iyi kulaklıklar yapıyor bende 3 tane anker var. Hastalık oldu alıp duruyoruz :D

Sağlıkla kullanın :)
Bende çektim 1 tane ,markanın da 3 tane ürünü var bende hepsi ayrı kaliteli( flare 2,r50i,Q10)

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Şuan değiştirmeyi düşünmüyorum herhangi bir ped soyulması vs oldugunda garantıye gonderebılırım demı hocam? İlerde de Q45 alıcam.
Q10 padleri soyulduğunda servis ile iletişime geçtim ücretsiz şekilde sağ ve sol padi yollamışlardı belki Q45'de de olabilir en kötü arkadaşların dediği gibi pad alırsınız

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Semi kaan Çakır
bayılıyorum şu markaya , pc de aktif olarak q10i telefonda ise liberty 4 nc kullanıyorum. mükemmel ürünler birdaha kulak üstü alırsam q30 var aklımda .

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Şems
bayılıyorum şu markaya , pc de aktif olarak q10i telefonda ise liberty 4 nc kullanıyorum. mükemmel ürünler birdaha kulak üstü alırsam q30 var aklımda .
space one daha iyi ondan herkes q30 düşünüyor da mantıklı değil söyleyeyim :D

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam ben de pc için headset alıcam önerir misiniz? kafa rahat olsun diye tws kullanıyordum ama artık kulaklarımı kaşındırmaya başladı, şarjı 4 saat anca dayanıyor. Şöyle bi konu açmıştım bakar ve cevap verirseniz çok memnun olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,010
Üyeler
163,591
Son üye
ilkayduru
Top Bottom