🔥İndirim Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık 1.211TL

Gayet başarılı. Bugün elime ulaştı kullanıyorum şuan eksikliğini gördüğümü söyleyemem. Hafif bir kulaklık, gayet rahat, kulağıma tam oturuyor, bass performansı ve ses seviyesi de yeterli seviyelerde. Gürültü azaltma konusunda etrafımdaki kimseyi duyamıyorum. O da yeterli seviyede bu fiyata kaçmaz bence.
Hocam bende Buds FE var geçmeye değer mi acaba, Buds FE deki gürültü engelleme gürültüyü azaltıyor ama insanları duyabiliyorum hala, mesela bu sizdeki kulaklık yanınızda yemek yiyen birinin sesini engelleyebiliyor mu, Bu arada gürültü azaltma için dedikleriniz gürültü engelleme + müzik açıkken mi geçerli yoksa sadece gürültü engelleme açıkken mi

Hocam bende Buds FE var geçmeye değer mi acaba, Buds FE deki gürültü engelleme gürültüyü azaltıyor ama insanları duyabiliyorum hala, mesela bu sizdeki kulaklık yanınızda yemek yiyen birinin sesini engelleyebiliyor mu, Bu arada gürültü azaltma için dedikleriniz gürültü engelleme + müzik açıkken mi geçerli yoksa sadece gürültü engelleme açıkken mi
Gürültü engelleme açıkken de sesi tamamen kesiyor diyemem ama yeterince engelliyor bence. Müzik açık olmadığında etrafındaki sesleri duyarsın muhtemelen. Buds FE'yi denemediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama fiyatına göre gerçekten güzel bir kulaklık.

süper fiyattan çektik.geçen sene Media Marktan bu fiyata q10i aldım kardeşime
bu fiyata çok iyi teşekkürler.

Şuan değiştirmeyi düşünmüyorum herhangi bir ped soyulması vs oldugunda garantıye gonderebılırım demı hocam? İlerde de Q45 alıcam.
Q10 padleri soyulduğunda servis ile iletişime geçtim ücretsiz şekilde sağ ve sol padi yollamışlardı belki Q45'de de olabilir en kötü arkadaşların dediği gibi pad alırsınız

bayılıyorum şu markaya , pc de aktif olarak q10i telefonda ise liberty 4 nc kullanıyorum. mükemmel ürünler birdaha kulak üstü alırsam q30 var aklımda .

bayılıyorum şu markaya , pc de aktif olarak q10i telefonda ise liberty 4 nc kullanıyorum. mükemmel ürünler birdaha kulak üstü alırsam q30 var aklımda .
space one daha iyi ondan herkes q30 düşünüyor da mantıklı değil söyleyeyim :D

Hocam ben de pc için headset alıcam önerir misiniz? kafa rahat olsun diye tws kullanıyordum ama artık kulaklarımı kaşındırmaya başladı, şarjı 4 saat anca dayanıyor. Şöyle bi konu açmıştım bakar ve cevap verirseniz çok memnun olurum

Geri