VOK Gaming V9 35k₺ sistem

Ekran kartı Nitro + olsaymış tadından yenmezmiş

Ekran kartı Nitro + olsaymış tadından yenmezmiş
6700XT Pulse modelini kullanıyordum AAA oyunlarda 80 altına düşmüyor kart, sıfırdı cihaz geçen hafta sattım.
Gücüne göre bakarsak 7800XT pulse cayır cayır yanıyordur tahminimce.

6700XT Pulse modelini kullanıyordum AAA oyunlarda 80 altına düşmüyor kart, sıfırdı cihaz geçen hafta sattım.
Hocam sistem videosunu şimdi izledim takılı olan kart 68 70 dereceleri görüyor. Sizce iyi mi kötü mü? Bana bi tık kötü geldi 70 derecelere çıkması.

Hocam sistem videosunu şimdi izledim takılı olan kart 68 70 dereceleri görüyor. Sizce iyi mi kötü mü? Bana bi tık kötü geldi 70 derecelere çıkması.
Valla Pulse modeline göre baya iyi değerler fakat rakiplerine göre normal ne iyi ne kötü.

Sistemi mağazan teslim almanızı tavsiye etmem. Kargo ile teslim alırsanınız, “uzak mesafeli satış sözleşmesi gereği; herhangi bir sorun yaşamanız halinde, “14 günlük cayma hakkı” bulunmakta.

ellmdeki sistemi satabilirsem alınır mı? sizce bide elmdeki kaça satılır i5 12400 f 6650 xt 16 3600 mhz ram 750 wat rampage voyager kasa

PRIME H610M-R D4 anakart

1% Low'lar çok şey anlatıyor, AMD 20 yıldır problemli GPU üretiyor, alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri