🔥İndirim Temu masaj tabancası 73 Tl

Temu aliexpress gibi değil sepet yapıp almak zorundasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bozulsa bile iş görür 70 tl dürüm parası.
Yani için de ki küçük bir motorsa yenisiyle değiştirilir tertemiz kullanmaya devam ederiz çok bir mekanik düzeneği olacağını sanmıyorum kolay tamir edilir.

Yani için de ki küçük bir motorsa yenisiyle değiştirilir tertemiz kullanmaya devam ederiz çok bir mekanik düzeneği olacağını sanmıyorum kolay tamir edilir.
Ben almayı düşünüyorum hem sepet için ürün olsun.

Yumruk yapıp pıt pıt pıt diye vurun aynı etkiyi veriyor.

Bu alt limit kaldırmayı bilen biri bana özelden taktiğini gösterebilirmi?

kupon lazım bana kupon indirim çeki alınıyor mu veriyor mu daha doğrusu bilen var mı ?

Bu alt limit kaldırmayı bilen biri bana özelden taktiğini gösterebilirmi?
Bazı arkadaşlar sepet tutarını geçmek için öylesine bişey alıp sonra iptal ediyorlar öyle bir dene istersen fakat vergiyi iade eder mi? bilmiyorum

kupon lazım bana kupon indirim çeki alınıyor mu veriyor mu daha doğrusu bilen var mı ?
Müşteri hizmetlerinden isteyebilirsin ama bot vermiyor canlı desteğe bağlan yüzde 20 kupon iste veriyorlar.

Bazı arkadaşlar sepet tutarını geçmek için öylesine bişey alıp sonra iptal ediyorlar öyle bir dene istersen fakat vergiyi iade eder mi? bilmiyorum

Müşteri hizmetlerinden isteyebilirsin ama bot vermiyor canlı desteğe bağlan yüzde 20 kupon iste veriyorlar.
dedim vermedi

İptal e tıklayınca tüm sepeti iptal ediyor tek tek nasıl iptal ediyorlarki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri