güncellemişlerdir o zaman dün yaptım ben istediğin ürünleri iptal ediyodun@MamiKK şu arkadaşa bir sor o öyle yapmış.
Temudan alışveriş yapmak için en az 410 tllik (hesaptan hesaba göre değişiyor) bir sepet oluşturmanız lazım üstüne + olarak vergi ekleniyor73 tl dışında bişi ödüyomuyuz acaba temudan hiç alışveriş yapmadım nasıl işliyor sistem
Reis aynı üründen Türkiye satıcılarında da var sanki Türkiye satıcıları iade edilmiş ürünleri çöpe atıyor güldürme beni.Ya af edersiniz ama iade edilmiş ürünü tekrar satabilecekleri aklıma geldi, o yüzden almaktan vazgeçtim. Vibratör niyetine alıp kullananlar falan varmış, çinlilerden hastalık kapma olasılığı çok yüksek. Almadan önce düşünün.
Yarasa yiyen adam ile Türkleri bir tutamayacağım kusura bakma. Ha bana kalsa zaten koltuk altına vb. özel bölgelere temas eden bir şeyi dünyanın en temiz insanı kullanıp, iade etmiş olsa bile ben yine iğrenirim.Reis aynı üründen Türkiye satıcılarında da var sanki Türkiye satıcıları iade edilmiş ürünleri çöpe atıyor güldürme beni.
Sende haklısın dostum herkes iğrenmiyecek diye bişey yok.Yarasa yiyen adam ile Türkleri bir tutamayacağım kusura bakma. Ha bana kalsa zaten koltuk altına vb. özel bölgelere temas eden bir şeyi dünyanın en temiz insanı kullanıp, iade etmiş olsa bile ben yine iğrenirim.