Neler Yeni

🔥İndirim Temu masaj tabancası 73 Tl

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
İsmail
Daha önce Aliexpressten muadilini almıştım para israfı hiçbir faydası yok

yaman..k

80+ Silver

EmreUzn3

80+ Bronze
rebate100 yaz dedi ekran geldi karşıma 2500 tl kazanmak için 2 alışveriş yapın diyo

yaman..k

80+ Silver

Keyfen

80+ Bronze
73 tl dışında bişi ödüyomuyuz acaba temudan hiç alışveriş yapmadım nasıl işliyor sistem

yaman..k

80+ Silver
73 tl dışında bişi ödüyomuyuz acaba temudan hiç alışveriş yapmadım nasıl işliyor sistem
Temudan alışveriş yapmak için en az 410 tllik (hesaptan hesaba göre değişiyor) bir sepet oluşturmanız lazım üstüne + olarak vergi ekleniyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda doğan
Yanında lokma seti aldım sepet sınırını doldurdum sonra lokma setini iade ettim para geçti ürünün siparişini sorunsuz verdim

EmreUzn3

80+ Bronze
satıcı güvenilir gibi gelmedi 6 takipcisi var şüpheli değil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
Ya af edersiniz ama iade edilmiş ürünü tekrar satabilecekleri aklıma geldi, o yüzden almaktan vazgeçtim. Vibratör niyetine alıp kullananlar falan varmış, çinlilerden hastalık kapma olasılığı çok yüksek. Almadan önce düşünün.

yaman..k

80+ Silver
Ya af edersiniz ama iade edilmiş ürünü tekrar satabilecekleri aklıma geldi, o yüzden almaktan vazgeçtim. Vibratör niyetine alıp kullananlar falan varmış, çinlilerden hastalık kapma olasılığı çok yüksek. Almadan önce düşünün.
Reis aynı üründen Türkiye satıcılarında da var sanki Türkiye satıcıları iade edilmiş ürünleri çöpe atıyor güldürme beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
asdasdas dadas
Reis aynı üründen Türkiye satıcılarında da var sanki Türkiye satıcıları iade edilmiş ürünleri çöpe atıyor güldürme beni.
Yarasa yiyen adam ile Türkleri bir tutamayacağım kusura bakma. Ha bana kalsa zaten koltuk altına vb. özel bölgelere temas eden bir şeyi dünyanın en temiz insanı kullanıp, iade etmiş olsa bile ben yine iğrenirim.

yaman..k

80+ Silver
Yarasa yiyen adam ile Türkleri bir tutamayacağım kusura bakma. Ha bana kalsa zaten koltuk altına vb. özel bölgelere temas eden bir şeyi dünyanın en temiz insanı kullanıp, iade etmiş olsa bile ben yine iğrenirim.
Sende haklısın dostum herkes iğrenmiyecek diye bişey yok.

Top Bottom