yorum için teşekkürler en azından kullanmış birisi bizi bilgilendirdiToplam 3 tane almıştım 2 aydır kullanıyorum, gayet iş görüyor. Sesli konuşma var, ev internetine de bağladım uzaktan kontrol de var. 64gb hafıza kartı taktım ( daha üstünü takmayın görmüyor çünkü) ortalama 10 gün kesintisiz kayıtı saklıyor. Gece görüşü gayet iyi ayarlarsanız kendi ışıklarını da kullanıyor ama ev içinde kötü oluyor yanıp sönüyor diye kapattım. Bu fiyata bedava ürün.
wifi üzerinden mi çalışıyo ip kamera mıBen iki tane almıştım gece çekimi inanılmaz bir şey küçücük iki led ile sanki sabah gibi renkli şekilde çekiyor. Ama dış mekan kamersı değil çalarlar ayrıca ya sd kart takacaksınız ya da bulut depolama satın alacaksınız aylık
oluyoröyle oluyor mu
Hocam SD kart olarak ne aldınız, link atar mısınız?Toplam 3 tane almıştım 2 aydır kullanıyorum, gayet iş görüyor. Sesli konuşma var, ev internetine de bağladım uzaktan kontrol de var. 64gb hafıza kartı taktım ( daha üstünü takmayın görmüyor çünkü) ortalama 10 gün kesintisiz kayıtı saklıyor. Gece görüşü gayet iyi ayarlarsanız kendi ışıklarını da kullanıyor ama ev içinde kötü oluyor yanıp sönüyor diye kapattım. Bu fiyata bedava ürün.
Hocam SD kart olarak ne aldınız, link atar mısınız?
Hocam kablosuz işi nasıl oluyor? Sarjı nasıl gidiyor? Dışarısı için düşünüyorum ama sürekli sarj etmekle uğraşamamToplam 3 tane almıştım 2 aydır kullanıyorum, gayet iş görüyor. Sesli konuşma var, ev internetine de bağladım uzaktan kontrol de var. 64gb hafıza kartı taktım ( daha üstünü takmayın görmüyor çünkü) ortalama 10 gün kesintisiz kayıtı saklıyor. Gece görüşü gayet iyi ayarlarsanız kendi ışıklarını da kullanıyor ama ev içinde kötü oluyor yanıp sönüyor diye kapattım. Bu fiyata bedava ürün.