Neler Yeni

❌İndirim Bitti! (Temu) Güvenlik Kamerası Vergisiz 124 TL

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Rusty
ben kedim için aldım valla eğlenceli olacak :D

ben aldıktan sonra ampul versiyonunu gördüm acaba diye arasında kaldım. bunu duvara monte için matkapla delik açmak lazım ve güç kablosu ayarlamak lazım biraz uğraştırıcı olabilir o sebepten 2-3 daha fazla vereyim yerimde var derseniz bu ampul versiyonunu almak biraz daha mantıklı gelebilir

Bak bu iyimis hocam kablo derdi yok direk tak çalıştır, tam da buna uyacak yerim var, eyv ben bunu cekem

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Göktuğ DADAŞ
ben kedim için aldım valla eğlenceli olacak :D

ben aldıktan sonra ampul versiyonunu gördüm acaba diye arasında kaldım. bunu duvara monte için matkapla delik açmak lazım ve güç kablosu ayarlamak lazım biraz uğraştırıcı olabilir o sebepten 2-3 daha fazla vereyim yerimde var derseniz bu ampul versiyonunu almak biraz daha mantıklı gelebilir

evet bu da güzel ama ampül olması garibime gitmişti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüler Çin'e gitmesin?
ahaha her şey olabilir hocam

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Rusty
evet bu da güzel ama ampül olması garibime gitmişti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ahaha her şey olabilir hocam
Yalnız ücretli cloud üyelik ya da hafıza kartı takılabiliyor pek bir anlamı kalmıyor gibi, eve hırsız girdi kamerayı da çalarsa napcaz kart da içinde kaldi

coolsnow

80+
kameranın uygulaması nedir, ip adresine bağlıyken x.x.x.x/onvif/device_service adresine istek atınca XML bir çıktı geliyor mu?
Onvif destekliyorsa çok iyi, yoksa işe yaramaz, bulut abonelik çok pahalıdır, SD kart işi de yaş, SD kart sürekli data yazınca patlıyor.
Ayrıca AV1 kodeğini destekliyor mu, destekliyorsa depolama alanından 10x tasarruf edersin, yoksa uzun dönem depolama için AV1'e encode edecek Encoder server lazım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Yalnız ücretli cloud üyelik ya da hafıza kartı takılabiliyor pek bir anlamı kalmıyor gibi, eve hırsız girdi kamerayı da çalarsa napcaz kart da içinde kaldi
son kayıt telefonda oluyor ben de xiaomi var onda öyle mesela, bende hafıza kartı takmıştım ona

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
şunlara 124 tl yazmayın, sepet limiti var anaasını satayım

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru