- Reaksiyon skoru
- 147
Görüntüler Çin'e gitmesin?
Bak bu iyimis hocam kablo derdi yok direk tak çalıştır, tam da buna uyacak yerim var, eyv ben bunu cekemben kedim için aldım valla eğlenceli olacak
ben aldıktan sonra ampul versiyonunu gördüm acaba diye arasında kaldım. bunu duvara monte için matkapla delik açmak lazım ve güç kablosu ayarlamak lazım biraz uğraştırıcı olabilir o sebepten 2-3 daha fazla vereyim yerimde var derseniz bu ampul versiyonunu almak biraz daha mantıklı gelebilir
Akıllı Güvenlik Kamerası 360° Pan/ İki Yönlü - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en Tools & Home Improvement ürünümüzün bir parçası Akıllı Güvenlik Kamerası - 360° Pan/ , İki Yönlü Ses, E27 , İç/Dış Kullanımı, Ev Güvenliği için HD 'i Temu'da .www.temu.com
yani pratiklik konusunda çok mantıklı ne demek rica ederimBak bu iyimis hocam kablo derdi yok direk tak çalıştır, tam da buna uyacak yerim var, eyv ben bunu cekem
evet bu da güzel ama ampül olması garibime gitmiştiben kedim için aldım valla eğlenceli olacak
ben aldıktan sonra ampul versiyonunu gördüm acaba diye arasında kaldım. bunu duvara monte için matkapla delik açmak lazım ve güç kablosu ayarlamak lazım biraz uğraştırıcı olabilir o sebepten 2-3 daha fazla vereyim yerimde var derseniz bu ampul versiyonunu almak biraz daha mantıklı gelebilir
Akıllı Güvenlik Kamerası 360° Pan/ İki Yönlü - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en Tools & Home Improvement ürünümüzün bir parçası Akıllı Güvenlik Kamerası - 360° Pan/ , İki Yönlü Ses, E27 , İç/Dış Kullanımı, Ev Güvenliği için HD 'i Temu'da .www.temu.com
ahaha her şey olabilir hocamGörüntüler Çin'e gitmesin?
Yalnız ücretli cloud üyelik ya da hafıza kartı takılabiliyor pek bir anlamı kalmıyor gibi, eve hırsız girdi kamerayı da çalarsa napcaz kart da içinde kaldievet bu da güzel ama ampül olması garibime gitmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ahaha her şey olabilir hocam
son kayıt telefonda oluyor ben de xiaomi var onda öyle mesela, bende hafıza kartı takmıştım onaYalnız ücretli cloud üyelik ya da hafıza kartı takılabiliyor pek bir anlamı kalmıyor gibi, eve hırsız girdi kamerayı da çalarsa napcaz kart da içinde kaldi
sepeti 600'e tamamla siparişi ver sonra diğer ürünleri iptal et kardeşim çok mu zor.şunlara 124 tl yazmayın, sepet limiti var anaasını satayım
öyle oluyor musepeti 600'e tamamla siparişi ver sonra diğer ürünleri iptal et kardeşim çok mu zor.
Bu kameralar hacklenebiliyor bunu aklınızda bulundurup alın