Ya hocam almiciycakaaniz milleti etkilemeyi güvenilir siteBu kadar rezil tasarımlı siteye 5 tlmi vermem. Enayi olan varsa alsın. Konu sahibi önce ürünü al sonra ürün tanıtımını, site paylaşımını yaparsın.
Alınırbilemedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pazar malı gibi
site güvenilir mi acaba yaUrun linkiWireless Controller For Nintendo Switch OLED Console Pro Gamepad with 600Mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function 2025 - TRY 391.99
TRY 391.99 - Wireless Controller For Nintendo Switch OLED Console Pro Gamepad with 600Mah Rechargeable Battery Programmable Turbo Function 2025. Shop for cheap Video Games online? Buy at miniinthebox.com on sale today!m.miniinthebox.com
Ürünün normal fiyatı https://datafrogx.com/tr/products/s...4xcdKO6TE7kt0XUA3TdrPkdF4imGpPQehk0lsCDo5wjdc
Bluetooth dongle ile mi geliyor. Eğer gelmiyor ise kablosuz o yüzden çalışmıyor olabilirÖnceden almıştım ancak kablosuz olayını çözemedim.
Arkadaşlar öncelikle bu benim ilk incelemem hatalar olursa söylerseniz sevinirim.
Çoğu kişi biliyordur her aliexpress indirim konusunda paylaşılır fakat hiç kimsenin bu gamepad hakkında bir fikri yok bende bunun için bir inceleme yapma gereği duydum beğenmenizi umuyorum.
Teslimat Süresi Ve ürünün fiyatı
Ürünü 11 Kasım'da sipariş ettim 15 aralık'ta Geldi 34 günde elime ulaşmış oldu.
Ürünün fiyatına gelirsek ben vergi dahil 368 TL'ye aldım.
Link
Paketleme kutu içeriği
Paketlemesi baya bi sağlam. Kutu içeriğinde kullanma...
- yaman..k
- Cevaplar: 28
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Sanırsam sadece bluetooth modu vardı dongle vb. yok.Bluetooth dongle ile mi geliyor. Eğer gelmiyor ise kablosuz o yüzden çalışmıyor olabilir
Oda biraz tırt bu arada denedim hoşuma gitmediÖneri için eyvallah hocam ama boş gamepadlere para vermeyelim gamesir cyclone 2 alin geçin kafanız rahat etsin
Güvenilir hocamsite güvenilir mi acaba ya
BT sadeceSanırsam sadece bluetooth modu vardı dongle vb. yok.