yaşlı olsa ne yazar ? yaşlandıça gücü mü düşüyor ? yaşlandıkça bozuluyor mu bunlar ? saçmalamayın lütfenyazıları okuyamayacak kadar kör olamazsınız sanıyorum![]()
yaşlı olsa ne yazar ? yaşlandıça gücü mü düşüyor ? yaşlandıkça bozuluyor mu bunlar ? saçmalamayın lütfenyazıları okuyamayacak kadar kör olamazsınız sanıyorum![]()
NE ALAKA YAŞ OLARAK HOCAM
İşlemci rx580 e yetiyorsa yaşı başı ne alaka
rx550 öneren adam rx560 öneren adam rx580 de yaştan bahsediyor
yapmayıon gözünüzü seveyim
tmm hocam siz önerin önereceğinizi inş sahibi de güzel kullanır , daha uğraşamıyacağım iyi forumlardalga mı geçiyorssun ? r3 3100 mü rx560 ile yüke binecek ? 3100 ile aynı güçte 1600af kullanıyordum 2060s ayarında 5600xt besliyordu o işlemci
evet...yaşlı olsa ne yazar ? yaşlandıça gücü mü düşüyor ? yaşlandıkça bozuluyor mu bunlar ? saçmalamayın lütfen
sizde algı problemi var konunun yazıları okuyup okumamakla alakası yokyazıları okuyamayacak kadar kör olamazsınız sanıyorum![]()
hocam 2. elde rx 580 bulmama yardımcı olur musun?NE ALAKA YAŞ OLARAK HOCAM
İşlemci rx580 e yetiyorsa yaşı başı ne alaka
rx550 öneren adam rx560 öneren adam rx580 de yaştan bahsediyor
yapmayıon gözünüzü seveyim
bak hocam çok güç tüketen bir kartyaşlı olsa ne yazar ? yaşlandıça gücü mü düşüyor ? yaşlandıkça bozuluyor mu bunlar ? saçmalamayın lütfen
benim bahsettiğim şeylerle sizin alakannız yoksizde algı problemi var konunun yazıları okuyup okumamakla alakası yok
r3 3100 ile rx580 i önermeyen adam bana hiç bir sebeple 550 560 kart önerisi yapmasın uyumluluk açısından
lütfen az araştırın okuyun , saçma saçma şeyler yazıyorsunuz. şu bilgisayar parçalarını insan gibi görmeyin , yaşlandıkça gücü düşecekmiş, bozulacakmış...tmm hocam siz önerin önereceğinizi inş sahibi de güzel kullanır , daha uğraşamıyacağım iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet...
hocam benle alakası var yokbenim bahsettiğim şeylerle sizin alakannız yok
la 0 deneyim 0 tecrübelütfen az araştırın okuyun , saçma saçma şeyler yazıyorsunuz. şu bilgisayar parçalarını insan gibi görmeyin , yaşlandıkça gücü düşecekmiş, bozulacakmış...
r3 3100 konsunda bahsediyorum yoksa rx580 in miningde sömürüldüğünü , wattman canavarı olduğunu ve 7 yaşında olduğunu bende biliyorum.bak hocam çok güç tüketen bir kart
bazı serilerinde wattman hataları ile karşılaşılabiliyor
çok mining den geçmiş kartlar bunlar dikkat etmek lazım desin
amenna çok doğru eleştiriler
ama eleştirileri çok mantıksız
Bir ekran kartı düşünün aldğıız seneden 1 sene sonra başka bir model çıktılütfen az araştırın okuyun , saçma saçma şeyler yazıyorsunuz. şu bilgisayar parçalarını insan gibi görmeyin , yaşlandıkça gücü düşecekmiş, bozulacakmış...
hocam benle alakası var yok
ahmetle var mehmetle yok
ben illaki boğazına yapışmıyorum rx580 al diye
adam daha önce rx570 kullanmış
bundan daha iyisi rx580 var
işlemci ile gayet iyi ikili olabiliyorlar
elbetteki daha alt bir ekran kartı da önerebilirsiniz
ama
kendi ekran kartlarınızı önerirken rx580 e bu sistem için gömmeniz SAÇMA
hayırlı yolculuklar kendinize iyi bakıniyi forumlar dilerim
elimden kaç yıllık r3 2200g de geçti pentiuum e5500-e8200 ler geçti , r5 1600af de kullandım şuuanda 3600 üm var , elimden 2. el 1050 , rx570 , rx580 geçti şuanda 5600xt m var . evet 0 tecrübela 0 deneyim 0 tecrübeakıl fikir vermesi dileğiyle Allaha emanet olun