🔥İndirim Milka Spread 2 Adet 350gr Fındıklı Sürülebilir Çikolata 179 TL 🔥

Claw's

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
820

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-26 213849.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-26 213849.png
    196.1 KB · Hit: 171
Son düzenleme:
Knk adamin attigi tanesi 90tl, sen diyorsun 50 gram daha fazla
1 tanesi 350 gram yani 2x350 gr eşittir 700 gram benim attığım 750 gram milkanın fiyatı 190 tl nutellanın fiyatı 180 tl boş zamanlarında antremanlarla matematik çalış hocam

Türkiyede üretiliyor attığın, yukarıdaki üretim hatası ithal milka sürülebilir

Tabi karar alacak kişilere bağlı,

Milka Alman Menşei olarak üretim içeriği;
Şeker, Ayçiçek Yağı, Peyniraltı Suyu(süt damıtma)"burası önemli idir", %5 malzeme, kakao tozu, kakao yağı, tuz, emülsatif

Nutealla ise Şeker, bitkisel yağ (palm), fındık (%13), yağsız süt tozu (%8,7), yağı azaltılmış kakao tozu (%7,4), emülgatör: lesitinler (soya), aroma verici(vanilin)

Türkiyede üretiliyor attığın, yukarıdaki üretim hatası ithal milka sürülebilir

Tabi karar alacak kişilere bağlı,

Milka Alman Menşei olarak üretim içeriği;
Şeker, Ayçiçek Yağı, Peyniraltı Suyu(süt damıtma)"burası önemli idir", %5 malzeme, kakao tozu, kakao yağı, tuz, emülsatif

Nutealla ise Şeker, bitkisel yağ (palm), fındık (%13), yağsız süt tozu (%8,7), yağı azaltılmış kakao tozu (%7,4), emülgatör: lesitinler (soya), aroma verici(vanilin)
ve milkalarda genelde STT bitmeye yakın gönderiliyor indirimede bu sebeple giriyor bizzat alıp deneyimledim

amazondan aldım bi ara önermem fazla akışkan torku banadayla aynı denebilir tadı

nutella ve milka dan nefret eden bi ben miyim :unsure: Tadıbu ve Tarım Kredi nin parçacıklı kremasını denedikten sonra nutella ve milka aşırı derecede yapay geldi :kekw: Arkasına baktım fındık oranı %10 falan zaten :D
tadıbu harika tarım krediyi henüz deneyemedim

Geri