Anakart ASUS? MSI?

İkisinin de VRM'leri çok iyi ama ROG STRIX B550-F GAMING'de sadece 1 tane ARGB girişi var, benim için bir eski puan bu mesela. Eğer bu önemli değilse alacak kişi ekran kartının markası neyse ona göre alsın, ikisini aynı marka yapsın ki RGB ışıkları tek bir yerden yönetebilsin :D.

İkisinin de VRM'leri çok iyi ama ROG STRIX B550-F GAMING'de sadece 1 tane ARGB girişi var, benim için bir eski puan bu mesela. Eğer bu önemli değilse alacak kişi ekran kartının markası neyse ona göre alsın, ikisini aynı marka yapsın ki RGB ışıkları tek bir yerden yönetebilsin :D.
İkiside değil ekran kartı markam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gigabayte alıcam ekran kartını

İkiside değil ekran kartı markam :D
O zaman kasaya ve takılacak soğutucuya bakılabilir. ROG STRIX B550-F GAMING'te sadece 1 tane ARGB girişi var, bu girişi iyi kullanmak gerekiyor :D. Kasa ARGB ise ve soğutucu da ARGB ise ayvayı yersin :D.

Ikiside cok cok iyi. Lakin benim favorim asus rog strix b550f.
Rgb olayi zaten anakart var ve connector olayida.
Bu yetmiyorsa 😎 corsair node pro rgb ekle ve 4 rgb led strip aktiv bi sekilde systeme eklersin ve icue Software 😎 asus plug in Hardware active bi sekilde controll edersin.
corsair ve asus birlikte calisiyor

Ikiside cok cok iyi. Lakin benim favorim asus rog strix b550f.
RGB olayi zaten anakart var ve connector olayida.
Bu yetmiyorsa 😎 corsair node pro RGB ekle ve 4 RGB LED strip aktiv bi sekilde systeme eklersin ve icue Software 😎 asus plug in Hardware active bi sekilde controll edersin.
corsair ve asus birlikte calisiyor
Reis yalnız çok pahalıymıs o node :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,051
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri