Sistem aldım h.o mu g.o mu

Alıntıyı görüntüle
İyi mi yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂

Alıntıyı görüntüle
İyi mi yaptım

Son attığımı satın aldım az önce sağ Salim gelir umarım
g.o ilk attıgın daha iyidi aynı klasman degil ürünler

güzelde ben bu ankartı beğenmiyorum 2 ram slotundan dolayı ama 32gb ram olduğunu düşünürsek çokta önemsemeye gerek yok

valla bende tam anlamadım ama övdüysen eywallah
övdüm merak etme :D

cahil dolu düzgün sistem öneren KYLORIN90 var allahtan millet 7700x yerine 7500f öneriyor aynı klasman işlemci degil
o ekran kartını besleyecek en fp işlemci 7500f, herkes biliyor 7700x'den daha kötü olduğunu veya diğer ürünlerin aynı klasmanda olmadığını. 43k'lık fiyatı da değerlendirmiyorsun herhalde. komik bir yorum olmuş. Sistemi hazır almanın amacı fp olması, arkadaş 58-65k arası fiyat verip aldığı sistem fp değil, kalite performans da değil. FP olacaksa hazır alırım. 60k'ya ise parça parça bundan daha kalite performans sistem toplarım.

g.o ilk attıgın daha iyidi aynı klasman degil ürünler

övdüm merak etme :D
bütçeyi herhalde 58k dan 50kya düşürmüş yoksa daha kötüsünü atmazdı

o ekran kartını besleyecek en fp işlemci 7500f, herkes biliyor 7700x'den daha kötü olduğunu veya diğer ürünlerin aynı klasmanda olmadığını. 43k'lık fiyatı da değerlendirmiyorsun herhalde. komik bir yorum olmuş. Sistemi hazır almanın amacı fp olması, arkadaş 58-65k arası fiyat verip aldığı sistem fp değil, kalite performans da değil. FP olacaksa hazır alırım. 60k'ya ise parça parça bundan daha kalite performans sistem toplarım.
yahu dostum ne saçmalıyorsun 7700x çok daha güçlü bir işelemci 60k bütçede 7500f sokmam bile k.b

7700x hem oyun performansı olarak daha iyi hemde render performansında müthiş bir farklılık var

bütçeniz tam nedir söyleyin ona göre yapıp atayım
Ya ben ortada kalıyorum Pazar gününden pazar gününe 1-2 saatlik Valorant Gta 6 Cs 2 oynayacağım Monitör 13.000₺ Toplam bütçem 60-63 k içinden 13K yı düşünce kalanı Kasa olacak yani. (Vatan,Gamegaraj)

Geri