quartle
80+ Gold
valla ben de yeni gördüm ventus idare eder ya o kasada sıkıntı çıkmazyenimi çıktı bu sistem güzelmiş ventus biraz sorun ama olsun
valla ben de yeni gördüm ventus idare eder ya o kasada sıkıntı çıkmazyenimi çıktı bu sistem güzelmiş ventus biraz sorun ama olsun
en kötü 248 TL'ye cc560 a geçip psuyuda 750wata çıkarmış olursun güzelmiş sistemvalla ben de yeni gördüm ventus idare eder ya o kasada sıkıntı çıkmaz
gamegarajdan falan daha köklü bi site hocam nesine güvenmiyorsun sene 2024 mağazalarından da gidip alabilirsinYani şöyle herkes diyor mesela anakart alırsan msi asus Diğerleri traş gibi gibi ve bu biostarın bios ekranı karışık mı ve şöyle diyim 7800x3d gibi bir işlemciyi taşıyabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenmiyorum Ya gamegaraj yada vatan.
bir sürü youtuber sistemini falan ordan aldı güvenilir siteYani şöyle herkes diyor mesela anakart alırsan msi asus Diğerleri traş gibi gibi ve bu biostarın bios ekranı karışık mı ve şöyle diyim 7800x3d gibi bir işlemciyi taşıyabilir mi
Güvenmiyorum Ya gamegaraj yada vatan.
Şu şekilde yaptım para iadem olacağı söylendiAsus ekran kartına 4k fiyat farkı değeceğini düşünmüyorum. Youtube'dan derecelere bakabilirsiniz.
sus ekran kartına 4k? 2k fark varAsus ekran kartına 4k fiyat farkı değeceğini düşünmüyorum. Youtube'dan derecelere bakabilirsiniz.
Siteden bakıyorum inno3d ile arasında 4300 tl fark var.sus ekran kartına 4k? 2k fark var
Siteden bakıyorum inno3d ile arasında 4300 tl fark var.
Dostum sistemde
Ne demek istedin anlamadımcahil dolu düzgün sistem öneren KYLORIN90 var allahtan millet 7700x yerine 7500f öneriyor aynı klasman işlemci degil
millet sana sistem önermiş önerilen sistemler kendi topladıgından kötü onu diyorumDostum sistemde
R5 7500F
B650M R
Lexar ares 16x2 6400 MHz ram cl32
1 tb 6000/4000 kingston
Fsp nin kasası
Peerless soğutucu yaptım
Ekran kart ta Asus dual 4070s
49.000₺ toplam hayırlı olsun bana.
Ne demek istedin anlamadım
cahil dolu düzgün sistem öneren KYLORIN90 var allahtan millet 7700x yerine 7500f öneriyor aynı klasman işlemci degil
millet sana sistem önermiş önerilen sistemelr kendi topladıgından kötü onu diyorum
Son attığımı satın aldım az önce sağ Salim gelir umarımmillet sana sistem önermiş önerilen sistemler kendi topladıgından kötü onu diyorum
Santos 7A - Game Garaj
Santos 7A ,Son Nesil AMD işlemci seçenekleri, ASUS marka bileşenleri, Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Ekran kartı, DDR5 anakart ve ram seçenekleri ile ''Santos 7A'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
güzelde ben bu ankartı beğenmiyorum 2 ram slotundan dolayı ama 32gb ram olduğunu düşünürsek çokta önemsemeye gerek yokAlıntıyı görüntüle
İyi mi yaptık
Alıntıyı görüntüle
İyi mi yaptım
valla bende tam anlamadım ama övdüysen eywallahcahil dolu düzgün sistem öneren KYLORIN90 var allahtan millet 7700x yerine 7500f öneriyor aynı klasman işlemci degil