Umarım sorunsuz gelir fare 2-4-8K kullanamazsa yazık olur standı saymazsak aynı fiyata daha iyileri alınabilirdi.o kadar degıl be trde benzerını almaya calıssan aynı para
Umarım sorunsuz gelir fare 2-4-8K kullanamazsa yazık olur standı saymazsak aynı fiyata daha iyileri alınabilirdi.o kadar degıl be trde benzerını almaya calıssan aynı para
aynı fıyata z1 yada m800 pro gelırdı daha ıyısı gelmezUmarım sorunsuz gelir fare 8K kullanamazsa yazık olur standı saymazsak aynı fiyata daha iyileri alınabilirdi.
Fiyat eşitleme ile 1382 geldi öyle teselli ediyorum kendimiRoma mızrağı asıl size girmiş hocam geçmiş olsun![]()
159 pro yu sarı siteye 2000 tl ye atan arkadaş sen miydinArkadaşın yazdığı gibi yazın oluyor şöyle bir siteye atıyo.
Alıntıyı görüntüle
Yoo159 pro yu sarı siteye 2000 tl ye atan arkadaş sen miydin![]()
![]()
Deneyeceğim müsait oluncaArkadaşın yazdığı gibi yazın oluyor
Ben de 1400 tl ye aldım. Kaça alan var ki daha düşükYapmıyorlar farklı satıcıda fiyst düşükmüş benim aldığımda değil o yüzen yapılmax dedi müşteri hizmetleri
800 1000 e kadar dusuruluyor sanırsam su bekleme olayı var onermesı onu nasıl yapılıyor bı ogrenebılsem kımse cevap vermiyorBen de 1400 tl ye aldım. Kaça alan var ki daha düşük
Normalde ne kadara geliyor ki şuan insanlar kaça aldın bunufiyat eşitleme şeyini yapmadın mı sen sende yap 1400tl ne