Slaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
gene gelir mi bide 500tl çok uygun altında bir iş olmasınhocam gece stok vardı şansına küs
gene gelir mi bide 500tl çok uygun altında bir iş olmasınhocam gece stok vardı şansına küs
Desteğe yazdıklarınızın fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem.Ben bot olan değil gerçek müşteri temsilcisi ile konuştum, ürünü daha ucuza buldum dedim. Ekran görüntüsü istedi atınca fiyat eşitleme talebi gönderdi chatten.
Siz yine de desteğe yazın bi durumuVergilendirme farkı snrm. Ürünün temudaki fiyatı yazıldığı gibi nerdeyse aynı. Ama vergi oranı çok yüksek.
Desteğe yazdıklarınızın fotoğrafını atabilir misiniz daha iyi anlamam için rica etsem.
Yapmıyorlar farklı satıcıda fiyst düşükmüş benim aldığımda değil o yüzen yapılmax dedi müşteri hizmetlerifiyat eşitleme şeyini yapmadın mı sen sende yap 1400tl ne
Ben beyaz pro aldım siyah olanla değiştirmek istiyorumVergilendirme farkı snrm. Ürünün temudaki fiyatı yazıldığı gibi nerdeyse aynı. Ama vergi oranı çok yüksek.
Aldığımda o link vardı tek.neden direkt 818tl olanı almadın dahamı uyguna geliyor
sen dene bir kaç kişide daha benceYapmıyorlar farklı satıcıda fiyst düşükmüş benim aldığımda değil o yüzen yapılmax dedi müşteri hizmetleri
Arkadaşın yazdığı gibi yazın oluyorYapmıyorlar farklı satıcıda fiyst düşükmüş benim aldığımda değil o yüzen yapılmax dedi müşteri hizmetleri
Ben aldığımda yoktu hocam galiba forumun rekoru bende ben 1503 tl'e aldımneden direkt 818tl olanı almadın dahamı uyguna geliyor
Roma mızrağı asıl size girmiş hocam geçmiş olsunBen aldığımda yoktu hocam galiba forumun rekoru bende ben 1503 tl'e aldım![]()
o kadar degıl be trde benzerını almaya calıssan aynı paraRoma mızrağı asıl size girmiş hocam geçmiş olsun![]()