troken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
2 si ne kadara geldi?2 tane turuncu aldım teki sınırın altında kalınca. Birini iade edeceğim ama beyaz veya mavi takasa etmeyi düşünen varsa gelince değişebiliriz.
2 si ne kadara geldi?2 tane turuncu aldım teki sınırın altında kalınca. Birini iade edeceğim ama beyaz veya mavi takasa etmeyi düşünen varsa gelince değişebiliriz.
Extra indirim varsa onla alajazz 159pro şuan bana vergiyle beraber 1150ye geliyor nasıl fiyat alayım mı. vergisiz 655 tl. Daha uyguna alabilir miyim. Zar zor yüzde 20 kupon alabildim.
Hocam merhabalar ben almak isterim iade etmezseniz. Bana da turuncu lazım. Sabahtan beri uğraşıyorum2 tane turuncu aldım teki sınırın altında kalınca. Birini iade edeceğim ama beyaz veya mavi takasa etmeyi düşünen varsa gelince değişebiliriz.
14902 si ne kadara geldi?
anlamadım hocam. 30 euro an itibariyle 1111 TL yapıyor. neye göre hesaplanıyor bu vergi%60 vergi işte.
Ne alırsan al %60 ekleniyor.anlamadım hocam. 30 euro an itibariyle 1111 TL yapıyor. neye göre hesaplanıyor bu vergi
Şöyle gösteriyim millet 600 e almış forumdan birinde gördüm ben 1400 e aldım iade edemiyorum Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vergi dahil kaç
Oldu balkonu da salona alalımArkadaşlar satıcıyla iletişime geçebilen varsa Siyah renk apex'i stoklara aldırabilir mi?
820 tl den yuzde 20 kuponla 650 düştü ama vergi indirimsiz fiyattan hesaplanmış 490 tl vergi çıktı. Hata var mı normal miExtra indirim varsa onla al