oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,607
bana 1200e geliyoAjazz 159Pro almış olan var mı kaça aldınız?
bana 1200e geliyoAjazz 159Pro almış olan var mı kaça aldınız?
F75 almadigim için çok pişmanım ya bir daha gelir mi acabaAula F75'i de 500 TL'ye verdiler elinde kalanları satıyorlar büyük ihtimal.
Gelebilir umarım gelmez Sahibindene 2500'e atarım (!) şaka onu tutar diğer klavyeleri satarım büyük ihtimal.F75 almadigim için çok pişmanım ya bir daha gelir mi acaba
al diyorsunda o 2 haftaya gelicek 2 hafta iadesi var pro stokta kalcakmı mouse lazım çünküAl sıkıntılı gelirse iade edersin.
İkisini de al Pro'yu "ekstra indirim seni bekliyor"dan getirmeye çalış.al diyorsunda o 2 haftaya gelicek 2 hafta iadesi var pro stokta kalcakmı mouse lazım çünkü
Hocam böyle dediğiniz için umarım sorunlu gelir 4-5 tane almak nedirValla 4 tane apex aldım. Umarım durumları iyidir. Koleksiyon yaparım olmadı yapacak bir şey yok.
Toplam ne kadar tuttu?Valla 4 tane apex aldım. Umarım durumları iyidir. Koleksiyon yaparım olmadı yapacak bir şey yok.
Tövbe deyin hocam ya bende 5 tane alcaktimHocam böyle dediğiniz için umarım sorunlu gelir 4-5 tane almak nedir![]()
Hocam yemin ederim kardeşime kendime ve 2 arkadaşıma aldımHocam böyle dediğiniz için umarım sorunlu gelir 4-5 tane almak nedir![]()