DarylE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 220
iptal olan siparişten dolayı kredim var 110 lira2 tane aynı pakette nasıl olacak hocam? 575x2 30 euroyu geçiyor.
iptal olan siparişten dolayı kredim var 110 lira2 tane aynı pakette nasıl olacak hocam? 575x2 30 euroyu geçiyor.
Kuponla onu 30 euronun altina dusurursek gecer mi?2 tane aynı pakette nasıl olacak hocam? 575x2 30 euroyu geçiyor.
öyle kabul etmiyor diye biliyorum yani ödeme asamasına geçmiyor sepetin 1070'den asagıya olması gerekiyorbele
Kuponla onu 30 euronun altina dusurursek gecer mi?
Benim için de olmuyor maalesef kredi de ödeme asamasında yapılıyormuş.öyle kabul etmiyor diye biliyorum yani ödeme asamasına geçmiyor sepetin 1070'den asagıya olması gerekiyor
2 siparis seklinde nasil olur?Benim için de olmuyor maalesef kredi de ödeme asamasında yapılıyormuş.
2 klavye 1150 ye geliyor ondan koyulmuyor ayrı ayrı almak gerekiyor yine de .2 siparis seklinde nasil olur?
götürürbeyler aula f75 aldımda adam akıllı olan ilk klavyem olacak beni götürürmü oyunlarda
Ondan bahsediyorum zaten. Ayrı ayri alirsak geçer mi diye. Ayni tc'den.2 klavye 1150 ye geliyor ondan koyulmuyor ayrı ayrı almak gerekiyor yine de .
hocam önceki sayfada attığım videoda gömmüş adam sankigötürür
Bu orijinal olanı.Bu mu
AliExpress'te bu muhteşem ürünü
buldum. Hemen göz atın!
470,21TL | KTT Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye aksesuarları anahtarı 3Pin özel kiraz RGB SMD oyun MX anahtarı ile uyumlu
![]()
KTT Kang Beyaz V3 Anahtarları Mekanik Klavye aksesuarları Anahtarı 3Pin Özel Kiraz RGB SMD Oyun MX Anahtarı Ile Uyumlu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
aile üyelerini kullanabilirsin riske atmamak adınaOndan bahsediyorum zaten. Ayrı ayri alirsak geçer mi diye. Ayni tc'den.