Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
Hocam ben de takip ediyorum kanalı biliyorum dediklerinizi ama baya yamuluyor gibi basınca
Yamulması normal, çok sağlam plastikler kullanılmıyor bu tarz çin menşei ürünlerde fiyattan kısmak için. Ama o yamultma işi için ciddi güç harcamanız gerek, normal kullanıcı klavyeyi bükmek için almıyor sonuçta. Ki tekrar altını çizerek söylüyorum ürüne sallamasının asıl sebebi 80-100usd aralığında olması (Bu fiyatlar bile trde çok okey, çünkü çok seçeneğin yok hazır klavyeler harici) . Biz ürünü 15usd gibi komik bir rakama aldık. Basitçe toparlamam gerekirse; adam bu işin gurmesi ve yorumları forumdaki çoğu insan gibi normal kullanıcılara hitap etmiyor, bilgilendirici ve eğlendirici bir kanal ama referans olarak almayın şayet güzel dediği herhangi bir klavyeyi trde bulamazsınız ki kötü diyip iyi dediği klavyeler arasında 100-150usd oynuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ne demek yani rgb gözükmüyor mu
Gözüküyor ama cherry profile keycapiniz varsa ışıkları kapatıyor keycaps.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Yamulması normal, çok sağlam plastikler kullanılmıyor bu tarz çin menşei ürünlerde fiyattan kısmak için. Ama o yamultma işi için ciddi güç harcamanız gerek, normal kullanıcı klavyeyi bükmek için almıyor sonuçta. Ki tekrar altını çizerek söylüyorum ürüne sallamasının asıl sebebi 80-100usd aralığında olması (Bu fiyatlar bile trde çok okey, çünkü çok seçeneğin yok hazır klavyeler harici) . Biz ürünü 15usd gibi komik bir rakama aldık. Basitçe toparlamam gerekirse; adam bu işin gurmesi ve yorumları forumdaki çoğu insan gibi normal kullanıcılara hitap etmiyor, bilgilendirici ve eğlendirici bir kanal ama referans olarak almayın şayet güzel dediği herhangi bir klavyeyi trde bulamazsınız ki kötü diyip iyi dediği klavyeler arasında 100-150usd oynuyor.

Karşılaştırdığı klavye ile arasındaki fiyat farkını vs söylüyor ama biz Türkiye şartlarında epey uyguna alıyoruz . Basit bir wireless klavye hot swap olmayan 1200-1300 den satılıyor . Yani adam bütceniz kısıtlıysa okey ama 20 dolar daha verirseniz daha iyi secenekler var tarzında ilerliyor diye düşünüyorum. Onlar için f/p olmayabilir ama bizim için epey fp oluyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Klavyenin keycapsleri hangi model oluyor, cherry hangisi oluyor? Bir de klavyenin switch kalitesi nasıl

Knispel

80+ Bronze
Arkadaşlar posttaki klavyenin stokları yenileniyor mu? Boşuna beklemek istemiyorum.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,045,362
Üyeler
165,802