Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,355
İsim
yusuf ecer
Klavyenin keycapsleri hangi model oluyor, cherry hangisi oluyor? Bir de klavyenin switch kalitesi nasıl
Switchleri giriş seviye.
Dediğim olay ise;
1730321035434.png

Fotoğrafta işaretlediğim led cherry profile keycapiniz varsa keycap bu ledi kapatıyor ve ışığı emiyor. Rgbsi çok canlı gözükmüyor.
Cherry hangisi oluyor sorunuza gelirsem de;

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
Switchleri giriş seviye.
Dediğim olay ise;
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta işaretlediğim led cherry profile keycapiniz varsa keycap bu ledi kapatıyor ve ışığı emiyor. Rgbsi çok canlı gözükmüyor.
hocam siz farklı klavyelerden mi bahsediyorsunuz yoksa f75 için mi bu konuşmalar

Palo DAYI 👑

80+ Gold

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,355
İsim
yusuf ecer
Karşılaştırdığı klavye ile arasındaki fiyat farkını vs söylüyor ama biz Türkiye şartlarında epey uyguna alıyoruz . Basit bir wireless klavye hot swap olmayan 1200-1300 den satılıyor . Yani adam bütceniz kısıtlıysa okey ama 20 dolar daha verirseniz daha iyi secenekler var tarzında ilerliyor diye düşünüyorum. Onlar için f/p olmayabilir ama bizim için epey fp oluyor.
Aslında onlar için de fp bir yerde, ben bu kanalın dcsinde falan çok takıldım zamanında. Adamların kafa yapısı 50usd daha eklerim canavar gibi model alırım tarzında çalışıyor ve dediğim/niz gibi adamların alabilecekleri ürün yelpazesi çok geniş. Bizim için 80usdye bile bu ayarda pek klavye yokken onlarda tonca var belki. Kesinlikle kendi fiyatında bile alınabilecek bir klavyeyken bu fiyata yolda giderken bulduğun 200lük banknot kadar bedava.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam siz farklı klavyelerden mi bahsediyorsunuz yoksa f75 için mi bu konuşmalar
F75 için hocam.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Selim
F75 için hocam.
Hocam taviyenle 820pro almıştım çok memnunum şimdi de kendim için istiyorum o ayarda mıdır bu? Değilse de hangi switch o sesi verir :) Youtubeda baktım ses stabilizörler falan iyi duruyor.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Aslında onlar için de fp bir yerde, ben bu kanalın dcsinde falan çok takıldım zamanında. Adamların kafa yapısı 50usd daha eklerim canavar gibi model alırım tarzında çalışıyor ve dediğim/niz gibi adamların alabilecekleri ürün yelpazesi çok geniş. Bizim için 80usdye bile bu ayarda pek klavye yokken onlarda tonca var belki. Kesinlikle kendi fiyatında bile alınabilecek bir klavyeyken bu fiyata yolda giderken bulduğun 200lük banknot kadar bedava.

F75 için hocam.
Kesinlikle öyle taa ki beğenmezsen bile aldığının üstüne 200 koyup cok rahat satarsın . Alanı pişman etmez , beğenmeyeni de zarar ettirmez diye düşünüyorum.

KeyN_N

80+

F75 için hocam.
KKT Roseler nasıl? BW KB3 için almıştım da bundakinden iyiyse buna takabilirim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Switchleri giriş seviye.
Dediğim olay ise;
Alıntıyı görüntüle
Klavyenin kendi keycapsi hangi tür

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,355
İsim
yusuf ecer

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç