Steam'de 60 dolarım var ne alabilirim ?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
arkadaşlar Aklımda Rdr 1 var ama bi öneriniz varmı zatgen çoğu oyun var ve varken bişey alasımda da var ama kararsızım varsa öneriniz önerir misiniz ?

illa oyun mu yoksa o bakiyeyi cs skini alarak sitelerde nakite döndürebilirsiniz.

arkadaşlar Aklımda Rdr 1 var ama bi öneriniz varmı zatgen çoğu oyun var ve varken bişey alasımda da var ama kararsızım varsa öneriniz önerir misiniz ?

4.49 dolara soma var çok güzel bilimkurgu korku oyunu şiddetle tavsiye ederim
Askeri Simülasyon olarak 15 dolara Arma reforger var
10.5 dolara black mesa var eğer eğer half-life 1 hikaye modunu oynamadıysan tavsiye ederim tam bir başyapıt tarihin en iyi remake'i

Aklıma sadece bu üçü geldi

GOW'un ilk 3 oyunu PC'ye gelecek diyorlardı, onu beklemeni öneririm. Bundle halde getirebilirler, 60 dolar sanırım bunun için yeterli olur.

Hogwarts Legacy'e sahip değilsen, şuan indirimde. Mutlaka kütüphanende bulunması gereken bir oyun.
GOW Ragnarök'e de bakabilirsin. Ben RDR2, Witcher 3 Oynamam ama GOW'un tüm oyunlarını haftada 1 bitirebilirim, o derece bağımlısıyım.

GOW'un ilk 3 oyunu PC'ye gelecek diyorlardı, onu beklemeni öneririm. Bundle halde getirebilirler, 60 dolar sanırım bunun için yeterli olur.

Hogwarts Legacy'e sahip değilsen, şuan indirimde. Mutlaka kütüphanende bulunması gereken bir oyun.
GOW Ragnarök'e de bakabilirsin. Ben RDR2, Witcher 3 Oynamam ama GOW'un tüm oyunlarını haftada 1 bitirebilirim, o derece bağımlısıyım.
gow sevemiyorum rdr hastasıyım ama 50 dolar eder mi? çok düşünüyorum

Ben olsam CS'de kasa açardım :kappa:

gow sevemiyorum rdr hastasıyım ama 50 dolar eder mi? çok düşünüyorum
RDR1 İçin bence 50 dolar asla değmez. İndirim bekleyin, elbet gelecektir. Oyun zaten çıktığı gün patladı, bu kadar hastasıysanız bence öyle oynayın.

Patlat bi silent hill 2 remake gerisi dursun baska bi oyunda kullanirsin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,981
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri