Çoğunda 2 veya 3 switch seçeneği var şu oluyor demek doğru değil.Bizim klavyeler ice olan ama yeşil space reaper oluyor.
Çoğunda 2 veya 3 switch seçeneği var şu oluyor demek doğru değil.Bizim klavyeler ice olan ama yeşil space reaper oluyor.
İncelemelere göre hareket ediyorum. Ajazz ın da nordic mcu su vardı sitesinde o yüzden siteye güvenmem. Blue gelmediği sürece hepsi de güzel.Çoğunda 2 veya 3 switch seçeneği var şu oluyor demek doğru değil.
Alıntıyı görüntüle
Evet şu an switch tartışmaları aşırı boş 685 TL'ye(aldığım fiyat) bedava klavye.İncelemelere göre hareket ediyorum. Ajazz ın da nordic mcu su vardı sitesinde o yüzden siteye güvenmem. Blue gelmediği sürece hepsi de güzel.
Desteğe mi yazdınız?Arkadaşlar evet F75 siyah olan Leobog Graywood v3 ile geliyormuş. Ama neyseki TTC'den daha tok hatta Reaperden daha iyi diyebilirim
Hocam şimdi farkettim gray switch diyormuş. TTC olsaydı moon vs. dersi aliexpress de öyleydi. Zaten bu model Graywood ile de satılıyor.Desteğe mi yazdınız?
Bu arada siyah alanlar belki kısmi iade vs alabilir belirtilen 4 switch arasında graywood v3 olarak belirtilen bir switch yok.Hocam şimdi farkettim gray switch diyormuş. TTC olsaydı moon vs. dersi aliexpress de öyleydi. Zaten bu model Graywood ile de satılıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reaper zaten harvester diye geçiyor.
Sanki graywood daha iyi gibi bu arada Graywood v3 ile v4 arasında çok fark var mı?İsteyen bakabilir gerçekten reapera göre daha derin:
Hocam v4 dizayn olarak çok daha farklı ama ses olarak bir fark var mı bilmiyorum.Sanki graywood daha iyi gibi bu arada Graywood v3 ile v4 arasında çok fark var mı?