Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Hangi destekle konuştun işe yeni alınmış sanırım dmsmdlak1305 TL ödedim ürüne kuruşuna kadar geri verdiler
Hangi destekle konuştun işe yeni alınmış sanırım dmsmdlak1305 TL ödedim ürüne kuruşuna kadar geri verdiler
Kargo sorduğum Aj159 pro'ydu.@Teykage klavyemiydi senin kargo sorduğun 75 olan modeli kargoya verdiler![]()
Valla bilmiyom uzmanla görüşcem dedi görüştü tak diye 230 TL geldi aradan 3k geçmedi bekletiyor beni bi baktım 1070 gibi bir şey daha geldi ürünün hepsini iade vermişHangi destekle konuştun işe yeni alınmış sanırım dmsmdlak
Hangi ürünün geliyorGel artık MNG pencerenin önünde bekliyorum artık![]()
benim daha geç kalkmış ama sizin uçak nasıl inmemiş olabiliyor kaç gün olmuşValla bilmiyom uzmanla görüşcem dedi görüştü tak diye 230 TL geldi aradan 3k geçmedi bekletiyor beni bi baktım 1070 gibi bir şey daha geldi ürünün hepsini iade vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pro alanların içinde kargosu bu durumda olan var mı aynı dakika uçağı kalkan
Pro geliyorHangi ürünün geliyor![]()
Bende anlamadımbenim daha geç kalkmış ama sizin uçak nasıl inmemiş olabiliyor kaç gün olmuş![]()
Dağıtımda mıPro geliyor
Sabah 9'dan beri dağıtımdaBende anlamadımaynı dakika kalkan 1 kişi var başka var mı merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dağıtımda mı![]()
Hahahaa ne zaman sipariş verdiniz hocam siz bi bizim ki mi gciktiSabah 9'dan beri dağıtımda