Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Bu arada ben de mail ile takip edebiliyorum. Ama Temu siparişlerim kısmında takip edilmiyorMail ile yapabiliyorum
Bu arada ben de mail ile takip edebiliyorum. Ama Temu siparişlerim kısmında takip edilmiyorMail ile yapabiliyorum
Hocam naptınız destek yardımcı oldu mu?Bu arada ben de mail ile takip edebiliyorum. Ama Temu siparişlerim kısmında takip edilmiyor
Destek yardımcı olmadı ama sanırım benim ürün de geliyorHocam naptınız destek yardımcı oldu mu?
Takip yerine girdiğimde sipariş gönderildi aşamasındaDestek yardımcı olmadı ama sanırım benim ürün de geliyor
Bende de aynı knkBu arada ben de mail ile takip edebiliyorum. Ama Temu siparişlerim kısmında takip edilmiyor
Sanırım kaybolmadıysa benim apex sadece vergi ücretine gelecekBende de aynı knk
çok garip bir sistem bu ne böyle ya gelmezse vergiyi sokucaklar amaAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paket gelirse temudan bir hediye olarak kabul edebilirsiniz diyor bot
Umarım kaybolmamıştır
Sanırım kaybolmadıysa benim apex sadece vergi ücretine gelecek
Aynen öyle sipariş güncelleme alsın diye dua ediyorumçok garip bir sistem bu ne böyle ya gelmezse vergiyi sokucaklar ama
Benimde öyle diyor hediye kabul edin diye sen kaybolduğunu nasıl anladınAlıntıyı görüntüle
Paket gelirse temudan bir hediye olarak kabul edebilirsiniz diyor bot
Umarım kaybolmamıştır
Sanırım kaybolmadıysa benim apex sadece vergi ücretine gelecek
Mailde yazıyorduBenimde öyle diyor hediye kabul edin diye sen kaybolduğunu nasıl anladın
Durduk yere mi geldi mail hiç bir şey yaptın mıMailde yazıyordu
Siparişiniz kaybolmuş olabilir diye
Pro için iade talebi oluşturnuştum taa gelmeden önce onu yanlış anlayıp apexi iade etmiş destek uzmanıDurduk yere mi geldi mail hiç bir şey yaptın mı
Cidden bunlarda kafa yok neredeyse hepsi işe yaramaz tek işlevleri %20 kupon vermek.Pro için iade talebi oluşturnuştum taa gelmeden önce onu yanlış anlayıp apexi iade etmiş destek uzmanı