3 Yıldır G Pro X Superlight kullanıcısıyım. Arada onca fiyat farkı olmasına rağmen aratmadı. Bu arada bunun eldeki hissiyatını daha çok sevdim Superlight elimden kayıyordu bu kaymıyor kuru bir kaplaması var.gozlemlediginiz bir sorun eksiklik vs var midir hocam
Sonunda Apexi alabildin mi?Alıntıyı görüntüle
gec artik
yok valla. saldim. proyu ztn 1400e aldim yeterli.Sonunda Apexi alabildin mi?
Aynen Sipariş gönderildi yazıyor şu anda takip ekranında. Eğer bir güncelleme alırsa apex gelir.Hee o zaman kargoda ise apex gelir büyük ihtimalle benim pro gibi olmuş işte
skateler nasil3 Yıldır G Pro X Superlight kullanıcısıyım. Arada onca fiyat farkı olmasına rağmen aratmadı. Bu arada bunun eldeki hissiyatını daha çok sevdim Superlight elimden kayıyordu bu kaymıyor kuru bir kaplaması var.
Pro hiç üzmeyecek bu arada üst seviye bir mouse. 1400'e alanlar bile pişman olmayacak. TR'de böyle bir fareye en az 2500 verirsiniz.yok valla. saldim. proyu ztn 1400e aldim yeterli.
Aynen knk temu normal de kargo çıkarınca müdahale edemiyor eğer güncelleme olur oraya yansırsa gelirAynen Sipariş gönderildi yazıyor şu anda takip ekranında. Eğer bir güncelleme alırsa apex gelir.
Superlight skatezlerinden daha iyi ama bir tık. Kötü değil ama güzelskateler nasil
aliexpresste var skatesi almayi dusunmedim degilde gumrugu mumrugu cok paradir muhtemelen.Superlight skatezlerinden daha iyi ama bir tık. Kötü değil ama güzel
hocam 4k veya 8khz de sıkıntı varmı?Pro hiç üzmeyecek bu arada üst seviye bir mouse. 1400'e alanlar bile pişman olmayacak. TR'de böyle bir fareye en az 2500 verirsiniz.
@Ultracı atar misiniz hocam sizBir sürü AJAZZ AJ159PRO var link atabilir misiniz birde kesin geliyor mu?