ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,922
Ayrıca sen nasıl alamion olm 7 24 mesaj yazion buraya saatlerce kaldı ürünaga sneınki baya baya argo yani![]()
Ayrıca sen nasıl alamion olm 7 24 mesaj yazion buraya saatlerce kaldı ürünaga sneınki baya baya argo yani![]()
Hocam niyetin ne önemi var. Küfür, küfür kısaltması, küfür tabiri, kaba dil ne olursa veriyoruz uyarı.Yok ben konuyu takip ediyom
yani art niyetle söylemiyoruz ki garip
Bir ürün paylaşırken toplam fiyatını yazarsın ya canım kardeşim o yüzden başlıkta da Temu yazıyor zaten şu foruma giren 10 adamdan 9'u bilir yurtdışı sitesi olduğunuVergisiz dediği, vergi dahil olmayan fiyatı. Bunu onca insan anlamış, siz nasıl anlamadınız?
bütün konuları ilk görenlerdenim ama hiç üye olup ürün almadımAyrıca sen nasıl alamion olm 7 24 mesaj yazion buraya saatlerce kaldı ürün
Temu'da herkes aynı fiyata almıyor ki ben dahil çoğu kişi %20 kuponla aldı vs ben 750'e getirdim bence boş yapmışsınız vergisiz fiyatını yazmış işte.Bir ürün paylaşırken toplam fiyatını yazarsın ya canım kardeşim o yüzden başlıkta da Temu yazıyor zaten şu foruma giren 10 adamdan 9'u bilir yurtdışı sitesi olduğunu
yok ben onun ıcın bıldıgını ustunde tepınmen lazım
gidip yazdığını tekrar oku anlarsınraporlayanları savunuyorsun yani demek yazıklar olsun switchin aşınsın
Hocam ilk kez mi gasket görüyorsun4:30 bak
yamulmamı onun ıcın kullanırken ınsan dısı bır kuvvet uygulaman lazım![]()
Hocam edeceğini hiç zannetmiyorum baya konuşuldu bu konu üzerine, ben anlayan arkadaşlara da sordum bedava dediler yani. Dursun etmeyin.
Dedim ya konuyu takip ediyorum ben gördüm, rapor atmalarına gerek yok.
Senin ne kadara getirdiğin senle alakalı zaten bu ürünü paylaşan çoğu arkadaş belirtiyor başlıkta "Kuponla" diye, asıl sen boş yapma?Temu'da herkes aynı fiyata almıyor ki ben dahil çoğu kişi %20 kuponla aldı vs ben 750'e getirdim bence boş yapmışsınız vergisiz fiyatını yazmış işte.
o ne demekHocam ilk kez mi gasket görüyorsun
ama yamuluyor mu yamuluyor hocam çok sinir bozucu duruyorya sen bu adama bakma bu adam bu işin dogayeni 100 dolara mı ne almıs kotuluyor @freygasm