❌İndirim Bitti! MSI G244PF E2 4.399 TL

kasımdan once zam yemıs yanı kısaca bindir indir ürünlerinden biri olmuş bu

Ekimde ki fiyatıyla aynı şuan yükselince takibe almıştım monitörü bu model çokca önerilmiş forumlarda takip edenlerin işine yarar diye paylaşayım dedim

bunu almayı düşünüyorum alınır mı?

Yakınıma aldırdım araştırdıklarım arasında en hoşuma giden bu oldu sadece alanlardan bazıları ölü piksel sorunu yaşamış bence alınır ama Abdullah Abinin paylaştığı Lg aynı fiyattaysa hala onu alman daha iyi olacaktır

LG mi daha iyi bu mu acaba. Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi değerlere sahip. LG'nin önceki serilerinde kontrast hep kötüydü.
Bu monitöründe de aynı şekil min. 700 max 1.000 şeklinde kontrast oranına sahip olduğu yazıyor sitesinde.
Muhtemelen gecikme açısından çok iyi ama kontrast olarak kötü bir monitör. Ayakları da çok uzun olduğu için klavyeyi koyacak yer kalmıyor..

LG mi daha iyi bu mu acaba. Bu monitör kağıt üzerinde daha iyi değerlere sahip. LG'nin önceki serilerinde kontrast hep kötüydü.
Bu monitöründe de aynı şekil min. 700 max 1.000 şeklinde kontrast oranına sahip olduğu yazıyor sitesinde.
Muhtemelen gecikme açısından çok iyi ama kontrast olarak kötü bir monitör. Ayakları da çok uzun olduğu için klavyeyi koyacak yer kalmıyor..
LG'nin çok geri kalır yanı olduğunu sanmıyorum 400 tl farka göre detaylı testlerine bakamadım ama

Yeni MSİ'ların panelleri çok iyidir hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,509
Üyeler
184,468
Son üye
mrsminaa
Geri