SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,053
sizce alınır mı daha fazla fiyatı düşer mi yada seneye şubatta fln
Ortalama bir Çinli telefondan katkat daha iyidir.düz seri iphone BENCE alınmaz boş paket araç gibiler ya eski serinin dolu paketi ya da başka bir model telefon alınmalı BENCE
of param yok babamdanda 10k dilensem vermez of asacam
kurtardın beni sağol babamı nasıl ikna etsem diye aklımda senaryolar geçiyorduDanaci İletişim Gıda Ürünleri Turizm İnş. Hiz. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. 4839
Konya Ilgın Danaci İletişim Gıda Ürünleri Turizm İnş. Hiz. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. mağazasının iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayın. 4839www.vodafone.com.tr
burayı aradım, hesabı çalınmış fiyat doğru değil itibar etmeyin arkadaşlar fiyata
iphone kolay kolay fiyat düşürmez bu satıcıya da pek güvenmedim ztn bunu da indirim olarak pek saymasizce alınır mı daha fazla fiyatı düşer mi yada seneye şubatta fln
Ortalama bir telefonla niye kıyaslıyorsun ki bu paraya S23 var.Ortalama bir Çinli telefondan katkat daha iyidir.
iphone kolay kolay fiyat düşürmez bu satıcıya da pek güvenmedim ztn bunu da indirim olarak pek sayma
ohala bunu yazdı umarım doğrudur yoksa gerçekten bu paraya kaçırdığıma üzülmem ağlarımDanaci İletişim Gıda Ürünleri Turizm İnş. Hiz. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. 4839
Konya Ilgın Danaci İletişim Gıda Ürünleri Turizm İnş. Hiz. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. mağazasının iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayın. 4839www.vodafone.com.tr
burayı aradım, hesabı çalınmış fiyat doğru değil itibar etmeyin arkadaşlar fiyata
olabilir bakohala bunu yazdı umarım doğrudur yoksa gerçekten bu paraya kaçırdığıma üzülmem ağlarım
kalktı zaten danacının hesabıohala bunu yazdı umarım doğrudur yoksa gerçekten bu paraya kaçırdığıma üzülmem ağlarım
oh üstümden bi yük kalktı gerçeği öğrenince neyse ben telefonumla mutluyumolabilir bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kalktı zaten danacının hesabı![]()
vereyim benim 13 5 6 aylık sıktıoh üstümden bi yük kalktı gerçeği öğrenince neyse ben telefonumla mutluyum
28'e sıfır 11 aldıydım teknosadan... bilseydim bunu alırdım.![]()
Apple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Apple iPhone 13 128 GB (Apple Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com