Murat demir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 257
kardeşim adına alsam öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim?
Galiba onun adına olan bir sim takılı olması gerekiyor kullanırken.kardeşim adına alsam öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim?
Bu kuponları nereden görebiliyoruz takip etmek istesek, bitmiş maalesefhttps://www.hepsiburada.com/ara?q=m34 Kupon Kısmına DONANİM1000 yazarak 1000 tl indirimle alabilirsiniz
Faturanın açıklama kısmına cihazın sadece 1. İmei sini yazdırırsan 1. Sinde sadece kardeşim eğer 2. Sime takarsan kendinde kullanabilirsin(ytd) (realkardeşim adına alsam öğrenci indiriminden yararlanabilir miyim?
ben düz aldım hocam o zaman ya hediye olucak bu telefon zatenFaturanın açıklama kısmına cihazın sadece 1. İmei sini yazdırırsan 1. Sinde sadece kardeşim eğer 2. Sime takarsan kendinde kullanabilirsin(ytd) (real)
evetvergi indirimi öğrencilere değil mi ya
abdullah abinin instadan gördm benBu kuponları nereden görebiliyoruz takip etmek istesek, bitmiş maalesef![]()
O kim?, indirim iyiymiş evdekilere almayı düşünüyordum tamevet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abdullah abinin instadan gördm ben
BitmişEKİN1000 ile aldım ben onu bi deneyin isterseniz belki o bitmemiştir
Nereden bulunuyor bu kodlarEKİN1000 ile aldım ben onu bi deneyin isterseniz belki o bitmemiştir
valla buradaki kodlar bitmişti sonra instaya bi girdim ekinkollama paylaşmış denk geldi yaniNereden bulunuyor bu kodlar![]()
Evet çözdüm influencerlere kod dağıtmışlar başka birinin instasından buldum bu kod 500lük 1klık arıyorum. Kod: SAMSUNG500valla buradaki kodlar bitmişti sonra instaya bi girdim ekinkollama paylaşmış denk geldi yani
Hocam bulursam bize de haberlendir lütfen.Evet çözdüm influencerlere kod dağıtmışlar başka birinin instasından buldum bu kod 500lük 1klık arıyorum. Kod: SAMSUNG500