❌İndirim Bitti! Windows 11 pro Oem Key 28TL

Hyr iki keyi de kullanmadım. retail key istiyorsan satılıyor zaten 10-20tl ye
iş görür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada win 10 retail key 11 de de kullanılıyomuşya az daha masraf ediyoduk

aga ben satın aldım windows 10 home'dan proya yükselttim windowsu etkinleştirdim ama aniden bilgisayar kitlenip kalıyor etkinleştirmeden sonra çok anlamıyorum belki saçma olabilir ama arka planda herhangi bir şey yapıyor olabilirler mi bilgisayara sızma gibi vs gerçekten etkinleştirmeden sonra aniden kitleniyor komple güç düğmesine basılı tutup açmadığım sürece kendine gelmiyor windows

3080 li dozerde windows 11 kullanmaktan korkuyorum her an mavi ekran yerim diye...

Arkadaşlar şimdi olayı bir netleştirebilir miyiz? Bu kodlar oem mi retail mi? Bana da attılar key i eve gidince aktifleştirme yapacağım. Kms ile lisanslamıştım daha önce. Kazıklandıysak bilelim 😂

win11'in henüz çöp olduğunu düşünüyorum şahsi düşüncemdir. Win11 kullanıp sorun yaşamayan tanıdığım kalmadı

Key ihtiyacı olan özelden yazabilir. Kafanız iyice karıştı mak oem ve retail derken .. Retail key en makbuludur anakarta işlenir ve ömür boyu orada kalır dediğim gibi key ihtiyacı olan özelden ulaşabilir.

Key ihtiyacı olan özelden yazabilir. Kafanız iyice karıştı mak oem ve retail derken .. Retail key en makbuludur anakarta işlenir ve ömür boyu orada kalır dediğim gibi key ihtiyacı olan özelden ulaşabilir.
Retail microsoft hesabına işlenir, anakarta işlenen oem keydir.

Retail microsoft hesabına işlenir, anakarta işlenen oem keydir.
Hocam bu bilgiyi nereden aldınız? Mak key tek seferliktir format sonrası kayıp olur. Oem key satıcılara dağıtılan key dir bütün sorumluluk oem satıcılara yüklenir güncelleme konusunda sorumluluk oem satıcıya devir edilir retail hemen hemen aynıdır fakat direkt microsoft özelindedir anakarta işlenir format atsanız bile anakartı değiştirmediğiniz sürece kayıp olmaz.

Geri